0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Drankpakket als ultiem geschenk!


Drankpakketten worden ieder jaar weer als zeer origineel ervaren en bieden een mooie uitkomst als kerst relatiegeschenk. U vindt bij ons een groot aanbod aan drankpakketten. Een dergelijk pakket kan uit vele soorten dranken bestaan, denk hierbij aan een pakket bestaande uit eerste klas rode, witte of rosé wijn uit onder andere landen als Frankrijk (denk aan Chardonay, Merlot, Pinot Noir, Bourgogne, etc), Spanje (Ramos, Crianza) , Zuid Afrika, Duitsland (Riesling, Spätburgunder), Chili en de Verenigde Staten. Onze wijnpakketten worden verrijkt met artikelen als wijnglazen, wijnboeken of bijvoorbeeld een heerlijk Franse kaas assortiment. Onze drankpakketten zijn in de meeste gevallen exclusief verpakt in een mooie wijnkoker of houten wijn kistje waardoor het betreffende geschenk een luxe uitstraling krijgt.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Ruime keuze

Er is een zeer ruime keuze voor handen waar wij u graag van op de hoogte willen brengen. Andere populaire producten voor in de drankenpakketten zijn bijvoorbeeld champagne, port wijn of sterke dranken (likeur, jenever, cognac, whisky, wodka en rum). Omdat wij alleen met betrouwbare leveranciers werken die ieder jaar door ons getoetst worden op kwaliteit bent u verzekerd van uitstekende drankenpakketten.

U kunt het ook helemaal anders aanpakken en kiezen voor drankenpakketten met een thee of koffie assortiment inclusief eventueel bijpassende accessoires. Ook is een vruchtendrank-pakket een goede keuze als relatiegeschenk.
Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over een drankpakket dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tevens is onze Live-Chat helpdesk bereikbaar tijdens kantooruren.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2021 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
info@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...