0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Sterke drankpakketten overzicht


Een drankpakket is een populair geschenk om te overhandigen aan het einde van het jaar. Waardeer en trakteer personeel en relaties met een sterke drankpakket. Deze kerstgeschenken doen het ieder jaar goed en bevatten naast sterke drank ook heerlijke chips, nootjes en andere lekkere versnaperingen voor bij de borrel.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Een drankpakket als geschenk

Wilt u uw werknemers of klanten graag verrassen met een leuk drankpakket? Wij weten dat een pakket met drank altijd in de smaak valt! Het kan best lastig zijn om iets moois voor uw werknemers of klanten te kiezen, maar met onze collectie hoeft u zich niet langer zorgen te maken! Wat dacht u al van een mooi wijn- of bierpakket? Bij ons heeft u een ruime keuze, terecht want uw werknemers of klanten verdienen enkel het beste. Tijdens de feestdagen drinken mensen vaak graag een kleine versnapering, het pakket zal dus gegarandeerd goed van pas komen. Stop dus met verder zoeken, want bij ons heeft u gevonden waar u naar op zoek was.

Waarom kiezen voor een drankpakket?

Er zijn diverse soorten sterke drankgeschenken waar u uit kunt kiezen. Daarnaast bieden we ook pakketten aan met non-alcoholische dranken. Een mooi drankpakket met bijvoorbeeld koffie of thee doet het ook altijd goed. Deze geschenkpakketten zijn razend populair en komt mede door de prachtige presentatie van de pakketten. Vaak zitten er in zo een pakket ook mokken of glazen, waardoor het pakket wat meer body krijgt. De drankpakketten zijn leuk ingepakt met versieringen en lint die goed bij de feestdagen aansluiten. Het brengt de ontvangers in een echte kerstfeer en dat is natuurlijk het ultieme doel.

Feestpakket met een drankpakket

Twijfelt u of u een kerstpakket met alcohol mag schenken aan uw werknemers of klanten? Waarom zou het niet mogen? U mag uw werknemers of klanten best tijdens de feestdagen een alcoholisch pakket schenken! Houdt uiteraard wel rekening met de leeftijd van de ontvangers en met eventuele religie en geloofsovertuigingen. De alcoholische drankjes maken het feest compleet en extra gezellig. Het kerspakket mag best een feestje zijn. Bent u bang dat iemand in uw organisatie een andere mening hierover heeft? Maak dan de keuze om werknemers of klanten te laten kiezen tussen een alcoholisch en non-alcoholisch drankpakket. Op deze manier weet u zeker dat iedereen de vakantie ingaat met een goed gevoel.

Kerstpakketten met bier of wijn

Mannelijke werknemers maakt u in veel gevallen blij met een geschenk dat uit speciaalbieren bestaat. U kunt zelf de keuze maken uit diverse thema’s en merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een bierpakket met alleen triple bieren of alleen trappistenbier. U kunt een echte bierliefhebber wellicht kennis laten maken met nieuwe bieren en smaken. Erg leuk om te geven en om te krijgen!

Daarnaast heeft u met onze wijnpakketten ook een enorm succesvol pakket in handen. Deze drankpakketten vallen bij vrijwel iedereen die van gezelligheid houdt in de smaak. Tijdens de kerstperiode hoort u een goed glas wijn te schenken, voor uzelf of voor uw bezoek. Dit kan bijvoorbeeld als borrel of als aanvulling op het uitgebreide kerstdiner. Dit soort dingen maken onze drankpakketten extra leuk om te geven als eindejaarsgeschenk.

Uiteraard kunt u meerdere soorten smaken dan enkel bier of wijn schenken. Zo heeft u ook de mogelijkheid, om vanaf 100 pakketten, zelf een drankpakket samen te stellen! Bekijk ons assortiment en mocht u niet vinden waarnaar u opzoek bent, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen adviseren inzake de drankpakketten uit ons assortiment.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...