0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Het duurzame kerstpakket voor uw bedrijf


Duurzame kerstpakketten zijn de trend voor 2018! Tegenwoordig zijn de MVO aspecten bij een bedrijf niet meer weg te denken. Daarom heeft Kerstpakketten tip de beste duurzame, fairtrade kerstpakketten verzameld. Wilt u zoeken naar het duurzame kerstpakket wat bij u past? Via het filtermenu links op uw scherm kunt u zoeken naar uw perfecte duurzame kerstpakket!

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Groot assortimenten MVO/Fairtrade/Duurzame kerstpakketten

Duurzaam kerstpakket, de trend van 2018

Een duurzaam kerstpakket samenstellen met een persoonlijke tint? Op Kerstpakketten idee bent u aan het goede adres, omdat u een duurzaam kerstgeschenk met meer dan 1000 verschillende producten kunt samenstellen. Ook kunt u op deze klantvriendelijke website uw kerstcadeau een persoonlijke tint geven met recyclebare verpakkingen en unieke extra artikelen. Uw bestelde kerstgeschenken worden snel aan het adres naar uw wens geleverd. Indien u vragen heeft over uw order, kunt u eenvoudig contact opnemen met een klantvriendelijke serviceafdeling die u zo snel mogelijk van antwoorden op uw vragen en/of opmerkingen voorziet. 

Meer dan 1000 leuke producten voor een duurzaam kerstpakket

Op de website van Kerstpakketten idee vindt u aantrekkelijke en populaire artikelen waarmee u een duurzaam kerstgeschenk kunt samenstellen. Van heerlijke Nederlandse stroopwafels die in feestelijke geschenkdozen zijn verpakt tot fair trade chocoladerepen van erkende multinationals: op Kerstpakketten idee vindt u hapjes die een duurzaam geschenk compleet maken. Ook kunt u op onze website drankjes voor het hele gezin kiezen. Denk bijvoorbeeld aan caloriearme melkchocolade voor kinderen en speciale zoete wijntjes uit de Franse wijnstreken voor volwassenen. Bovendien is het zonder twijfel aangeraden om verschillende producten voor één uniek duurzaam kerstpakket te kiezen. Zo kunt u voor vouchers voor populaire droomparken en fair share chocoreep brownies gaan.

Originele kerstgeschenken samenstellen

Indien u problemen heeft met het samenstellen van een kerstcadeau, hoeft u zich geen zorgen te maken. Aan de linkerkant van de overzichtspagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen door op de volgende filters te klikken: categorie, prijs, thema, inhoud, magazijn, aantal artikelen en kleur. Aangezien elke filter meer dan 10 verschillende opties heeft, zult u zonder twijfel een uniek duurzaam kerstpakket kunnen samenstellen. Als u uw geschenk echt duurzaam wilt maken, raden wij u aan om naar de laatste collectie van Kerstpakketten idee te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de laatste hartige krokante snacks met olijfolie en boekjes thee/koffie. Dankzij de overzichtelijke website kunt u zonder problemen een duurzaam kerstpakket samenstellen.

Online uw duurzaam kerstpakket bestellen

Als u uw duurzaam kerstpakket heeft samengesteld, kunt u gemakkelijk uw bestelling aan ons doorgeven. U vult eerst de offerteaanvraag in en daarna stuurt u deze naar ons toe. Vervolgens zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij informeren u over de beschikbaarheid van de artikelen voor uw order. Ook houden we u op de hoogte van de leverdatum van uw bestelling. Indien er problemen zijn met uw order, zullen onze medewerkers van de serviceafdeling via de telefoon of e-mail onmiddellijk contact met u opnemen.

Duurzame kerstpakketten met een verhaal

Meer informatie of advies?

Indien u moeite heeft met het kiezen van artikelen voor uw kerstcadeau, kunt u contact opnemen met onze klantvriendelijke servicemedewerkers. Ons personeel staat voor u klaar en uw vragen en/of opmerkingen worden zo snel mogelijk beantwoord. Alle servicemedewerkers zijn via de chatfunctie op de website Kerstpakketten idee bereikbaar en kunnen u zelfs advies geven over   onze unieke kerstgeschenken. Zo kunnen wij samen komen tot het duurzame kerstpakket die precies in lijn ligt met de waardes van uw bedrijf.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2021 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
info@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...