0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Volledige kerstpakket collectie 2019


Om u kennis te laten maken met onze volledige collectie kerstpakketten, hebben wij deze samengebracht op één overzichtelijke pagina. Aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen, waardoor u binnen enkele muisklikken bij uw favoriete kerstpakket uitkomt. Veel succes!

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2018. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Foto op canvas

Kerstpakkettentip.nl heten u van harte welkom op onze website, de website waar u op het juiste adres bent wanneer u op zoek bent naar de allerleukste kerstcadeaus. Leg uw mooiste herinneringen vast op doek. Bestel hier uw vouchers en ontvang van ons een coupon met daarop een website inclusief een toegangscode. Upload daar uw foto en u ontvangt spoedig uw foto op doek. Zeer geschikt als kerst relatiegeschenk voor jong en oud.

Canvas foto

Een canvas foto, al enige tijd bekend onder het grote publiek, maakt tegenwoordig haar intrede in de wereld van kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. Op fotos worden altijd de mooiste momenten en herinneringen vastgelegd. Denk hierbij aan schitterende vakanties, herinneringen met vrienden of de opening van het nieuwe bedrijfspand. Naast het feit dat canvas fotos een herinnering vastleggen heeft het tevens een sfeerbepalend karakter in een ruimte. Kortom een foto op doek is zeer geschikt voor meerdere doeleinden.

Foto op doek

Een foto op doek is een persoonlijk geschenk voor iedereen en is niet tijdsgebonden. Het voordeel van een canvas foto is dat iedereen zijn of haar moment op een doek kan laten vastleggen waardoor de herinnering nooit verloren gaat. Wat dit moment ook is, alles kan vastgelegd worden op een canvas doek.

De kwaliteit van een canvas foto is zeer hoog waardoor het tevens zeer geschikt is als schilderij voor in de woonkamer. Een foto op doek vastleggen kan zowel in kleur, als in zwart wit.

Foto op canvas doek bestellen

Via onze website kunt u vouchers bestellen waarmee uw personeel of zakenrelaties kunnen inloggen op een website. Via deze website kan direct de foto ge-upload worden. Vervolgens verzorgt de organisatie achter de website dat de foto op het canvas doek komt te staan. Vervolgens wordt de canvas foto netjes ingepakt en naar het opgegeven afleveradres verzonden.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2020 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
info@kerstpakkettentip.nl 087 784 1778 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...