0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Hippe kerstpakketten bestellen?


Maak kennis met onze ruim 700 tellende kerstpakkettencollectie! Filter het assortiment hippe kerstpakketten via het filtermenu aan de linkerzijde. Deze zijn te filteren op kleur, inhoud en prijsklasse. Na het vinden van uw favoriete hippe kerstpakketten kunt u deze vergelijken en eenvoudig online bestellen.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Unieke kerstpakketten voor uw collega's

Aanbod hippe kerstpakketten

Wilt u uw werknemers na een jaar lang hard werken verrassen met hippe kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons aanbod van 700 kerstpakketten zit er voor ieders wensen een perfect kerstpakket bij. Een hip kerstpakket van tegenwoordig heeft natuurlijk ook een thema. Deze thema's kunnen van alles zijn: Spaans, Italiaans of BBQ; alles is mogelijk bij ons. Wilt u liever een tijdloos hip kerstpakket? Dan kunt u ook kiezen voor de rijkelijk gevulde traditionele kerstpakketten. Zo weet u zeker dat uw personeel qua eten niks te kort komt deze kerst.

Kerstpakketten voor elk budget

Onze kerstpakketten zijn te verkrijgen in verschillende prijscategorieën. Zo kunt u filteren op de prijs die u wilt uitgeven voor uw werknemers. Heeft u een groot of juist een klein budget? Dat is bij ons geen probleem! Dankzij onze optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben wij voor ieders wensen kerstpakketten. Kijk dus snel in ons ruime assortiment!

Ruim gevulde hippe kerstpakketten

Als we zeggen Kerstmis, dan denken veel mensen aan eten. Als oud-Hollandse traditie trekt heel Nederland erop uit om samen met de familie aan tafel te kunnen gaan zitten. Na een gezellige avond heeft iedereen de buik rond gegeten. Hierop hebben wij ingespeeld met onze rijkelijk gevulde kerstpakketten, zodat uw werknemers heerlijk kunnen eten. Als we kijken naar de trends, zien we dat de laatste jaren mensen steeds meer bezig zijn met sport en gezond eten. Hippe kerstpakketten doen hier natuurlijk in mee, en zijn ook nog steeds rijkelijk gevuld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor caloriearme kerstpakketten, of kerstpakketten met bijvoorbeeld een smartwatch. Hipper kunnen wij het voor u niet maken.

Laat de keuze over aan uw werknemers!

Wilt u de plank zeker niet misslaan met hippe kerstpakketten? Dan heeft u ook de mogelijkheid om uw werknemers zelf te laten kiezen door het eigen keuze pakket. Bij het eigen keuze pakket krijgt u in plaats van de bekende gevulde kartonnen doos, een giftbox met een giftcard. Via deze giftcard kunnen uw werknemers op een webshop die wordt gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf een geschenk uitkiezen. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemer krijgt wat hij wil. 

Zelf een kerstpakket samenstellen?

Op onze website vindt u een breed assortiment aan kerstpakketten, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen bij een minimale afname van 50 stuks. Geef uw voorkeuren door en onze stylisten gaan er meteen mee aan de slag! Zo geeft u met kerst een kerstpakket geheel naar uw eigen wensen. 

Kerstpakket retro voor uw bedrijfsrelaties

De kwaliteitskerstpakketten die u verdient

Doordat onze specialisten het hele jaar al op zoek gaan naar de beste kerstpakketten, maken wij zeker dat onze beloofde kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo weet u zeker dat uw personeel na al het harde werken krijgt wat zij verdient.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2021 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...