0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Hollands kerstpakket assortiment Kies voor een Hollands kerstpakket en verras het personeel met een mooi traditioneel geschenk. De Hollandse kerstpakketten zijn ruimgevuld met oer-Hollandse artikelen en zijn vrijwel allemaal afkomstig uit Nederland. De Hollandse kerstpakketten zijn populair, dus wacht niet te lang met bestellen.


Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Hollands Kerstpakket uitzoeken

Een kerstpakket gevuld met oer-Hollandse producten, dat wilt u toch graag ontvangen of geven? Bij Kerstpakketten Tip heeft u de keuze uit de lekkerste gevulde kerstpakketten. Weten wat in een Hollands kerstpakket zit? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment!

De kersttraditie van kerstpakketten

Ongeveer aan het begin van de vorige eeuw was het in Nederland heel normaal om bij de boer langs te gaan om hem en zijn gezin prettige feestdagen te wensen. Men bood de boer dan ook eten en drinken aan. De tweede Kerstdag was een vrije dag voor het personeel, het personeel mocht dan naar huis om met hun familie kerst te vieren. Om de waardering aan te tonen voor hun harde werk gaf de baas een mand met allerlei lekkere dingen erin mee aan het personeel. Dit gebaar zorgde net voor een extra feestelijk tintje tijdens de Kerstmis.

Hieruit is de traditie om kerstpakketten te geven ontstaan. U wilt uw medewerkers natuurlijk ook bedanken voor hun goede inzet en harde werk, dan is een kerstpakket dé manier om het jaar op een leuke wijze af te sluiten. Er is geen enkel bedrijf meer die niet werkt met het geven van leuke kerstpakketten. Hollandse kerstpakketten doen het ieder jaar weer opnieuw erg goed en ze zijn dan ook erg geliefd. De Hollandse kerstpakketten zijn gevuld met super leuke oer-Hollandse artikelen. Het zijn erg leuke pakketten om te geven aan werknemers of klanten in zowel het binnen als buitenland.

Hollands kerstpakket assortiment

De kerstpakketten zijn geïnspireerd door het gezellige ouderwetse Nederlandse familiegevoel. Deze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in diverse maten, soorten en prijsklassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor heerlijke voedselpakketten, waarmee uw werknemers of klanten de lekkerste stamppotten op tafel toveren. Deze pakketten bevatten ook andere Hollandse voedselproducten als erwtensoep, roggebrood en drop. Daarnaast zijn de Hollandse bak- en pannenkoek pakketten niet te missen! Uiteraard mogen de Hollandse kerstpakketten die enkel producten in Nederlandse stijl bevatten ook niet ontbreken. Hierbij kunt u denken aan diverse artikelen die in het Delfts blauw zijn samengesteld. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment voor u samengesteld met typische Hollandse artikelen. U bepaald zelf hoe groot het kerstpakket zal zijn en hoeveel het mag gaan kosten.

De kerstpakketten zijn ideaal om mensen kennis te laten maken met de typische Nederlandse culturen. Tevens is het leuk voor uw werknemers of klanten die niet van Nederlandse komaf zijn, met deze Hollandse kerstpakketten maken hun kennis met onze cultuur.

Zelf een Hollands kerstpakket samenstellen?

Wij ervaren dat het steeds populairder is aan het worden om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. Wij hebben juist daarom deze optie zeker niet overgeslagen. Op deze manier kunt u uw medewerkers pas echt verrassen met iets wat ze zeker leuk zullen vinden. U kent tenslotte uw werknemers het beste! U kunt bij ons al een kerstpakket zelf samenstellen vanaf 100 stuks.

Mocht u het toch te lastig vinden om zelf een origineel kerstpakket samen te stellen, dan kunt u ook altijd een kijkje nemen in onze reeds samengestelde Hollandse kerstpakketten.

Aan onze keurmerken kunt u herkennen dat u bij ons altijd verzekerd bent op een betrouwbare en professionele verkoper. Wij werken enkel samen met de beste transportbedrijven in Nederland. Uw bestelling met Hollandse kerstpakketten wordt veilig en volledig bezorgd door onze transportbedrijven op een door u gekozen datum en tijdstip.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...