0
Nr 1 van NederlandNr 1 van Nederland Beste prijsgarantieBeste prijsgarantie Persoonlijk adviesPersoonlijk advies
Klik om te filteren

Hollands kerstpakket assortiment

Een Hollands kerstpakket doet het elk jaar weer goed. Er is geen enkel bedrijf dat zonder een kerstpakket kan om het jaar op een leuke manier af te sluiten. Om het jaar op een ludieke manier af te sluiten is het leuk om in het jaar eens een geweldig kerstpakket aan uw medewerkers te geven. Een oer-Hollands kerstpakket vol met producten die gerelateerd zijn aan Nederland en de Nederlandse cultuur.

Kerstgeschenken assortiment

Wij hebben een aantal geweldige kerstpakketten die zijn geïnspireerd op het gezellige ouderwetse Nederlandse familiegevoel dat momenteel weer helemaal terug is van weg geweest. Wij hebben Hollandse kerstpakketten in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Of u nu gaat voor een heerlijk voedingspakket om de lekkerste stamppotten te bereiden of u kiest voor een kerstpakket met alleen maar producten in Nederlandse stijl. Dit kan bijvoorbeeld met allerlei artikelen die in het Delfts blauw zijn vormgegeven.

Oer Hollands kerstpakket

Een ander oer-Hollands kerstpakket is een pakket met allemaal typisch Nederlandse producten zoals; erwtensoep, roggebrood, drop en stamppot. Met dit pakket kunt u kennis maken met de typische Nederlandse cultuur. Dit is dus een geweldig geschenk om uw zakenrelaties uit het buitenland kennis te laten maken met Nederland. Ook voor uw medewerkers die niet van Nederlandse komaf zijn, zijn deze Hollandse kerstpakketten geweldig om kennis te maken met onze cultuur.
 
Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf uw eigen Hollands kerstpakket samen te stellen. U heeft de keuze uit ons ruime assortiment Hollandse producten. Kies de producten die u uw medewerkers wilt geven als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. U kunt zelfs een eigen persoonlijke boodschap in uw kerstpakket meesturen. Dit maakt het geheel af.

KerstpakkettenTip.nl
Rietzwenk 4
6005 LJ Weert
Limburg / Nederland
Maak als eerste kennis met onze collectie, aanbiedingen en interessante weetjes
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...