0

Kerstpakketten laten thuisbezorgen

Het is mogelijk om alle bestelde kerstpakketten bij uw medewerkers thuis te laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle kerstpakketten aan de pakketdienst worden overgedragen. Vervolgens worden de kerstpakketten bij uw medewerkers thuisbezorgd.

De kosten voor thuiszending zijn als volgt:

Nederland: vanaf €9,95 ex btw per pakket
België: vanaf €12,95 ex btw per pakket

Omdat de verzending naar huisadressen wordt verzorgd door een externe partij hebben we geen invloed op het proces. Vanaf het moment dat de kerstpakketten de deur uit gaan ligt alles in handen van de pakketdienst. Hierdoor liggen de risico's met betrekking tot te late levering, breuk, schade etc. bij de opdrachtgever.

Aanleveren van de huisadressen

Als u de kerstpakketten graag naar huisadressen wilt versturen hebben wij natuurlijk alle adressen van de werknemers nodig. U zult een excelbestand ontvangen waarin u alle huisadressen in kunt opnemen. Deze ontvangen wij dan graag ingevuld en wel terug. Vervolgens zal alles door ons geregeld worden.

Alternatieve opties

Natuurlijk is nu de vraag hoe u de kerstpakketten bij uw medewerkers krijgt zonder ze naar huisadressen te zenden.
Wij adviseren om een dag te organiseren waarop de medewerkers in aparte groepen en tijdzones de kerstpakketten kunnen afhalen. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld een dag of een middag te organiseren met bijvoorbeeld een kraampje voor een kopje koffie of warme chocomel met een wafel. De locatie kunt u ook versieren in de kerstsfeer door bijvoorbeeld een versierde kerstboom te plaatsen en kerstmuziek te draaien.

Naast het feit dat de kerstpakketten dan niet naar huisadressen verzonden worden heeft dit ook nog vele andere voordelen zoals:

Verantwoordelijkheid

Eerdere jaren hebben we gemerkt dat de pakketdiensten vele overuren draaien tijdens de feestdagen. Dit komt onder andere door black Friday, Kerstmis en sinterklaas. Dit zal dit jaar zeker niet minder zijn met het oog op de huidige situatie. Omdat wij met betrekking tot de huiszendingen niks kunnen garanderen liggen de risico's en de verantwoordelijkheid volledig bij de opdrachtgever.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...