0

Het ultieme kerstpakketten idee

Voordat er keuzes gemaakt worden met betrekking tot de aanschaf van de kerstpakketten, is het belangrijk om intern te peilen naar de wensen van de ontvangers. Ook is het essentieel om in het achterhoofd te houden wat er in de afgelopen 3 jaar overhandigd is, zodat er onderscheidt ontstaat en de medewerker weer optimaal verrast wordt aan het einde van het jaar.

Keuze uit vele kerstpakket mogelijkheden

De keuze is anno 2022 enorm en daarom is het uitzoeken van kerstpakketten een zware klus, onderschat dit dus niet. Om even in te haken op de mogelijkheden wordt hieronder een opsomming gepresenteerd van de mogelijkheden en opties:

Iedere mogelijkheid heeft zijn eigen charmes en karakters en dat laten de kerstpakketten zien. Dit alles hangt uiteraard samen met de waarden van het bedrijf, de verwachtingen bij de medewerkers en het beschikbare budget voor de kerstpakketten. Kortom, er zijn tal van randvoorwaarden bij de aanschaf van kerstpakketten en relatiegeschenken voor eventuele zakenpartners. Een kerstpakket bestellen voor personeel is nog nooit zo makkelijk geweest.

Kleuren en thema's

Kerstpakketten zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Veelal worden de kleuren van een kerstpakket herleidt naar de bedrijfskleuren. Bevat het bedrijfslogo de kleur blauw, dan wordt er veelal gekozen voor een blauw kerstpakket. Niet zo vreemd natuurlijk en zeer herkenbaar voor het personeelslid die het kerstpakket in ontvangst neemt.

Thema's veranderen jaarlijks en zijn in veel gevallen tijdsgebonden. Enkele kerstpakketten thema's die de afgelopen jaren terug te zijn zijn onder andere Duurzaamheid, XL gevuld, Motivatie en Teamspirit. Stuk voor stuk innovatieve thema's die gepresenteerd worden in diverse kleurstellingen. Dank aan Goud/Zwart, Rood/Zwart of Zilver/Grijs. Uiteraard zijn de kerstpakketten ook verkrijgbaar in de welbekende standaardkleuren blauw, rood, groen, goud of zilver.

Personalisatie en maatwerk kerstpakketten laten samenstellen

Toch niet helemaal tevreden en niet gevonden waarnaar u opzoek was? Dan zijn de maatwerk, ook wel 'tailor made kerstpakketten' een uitstekende oplossing. Deze mogelijkheid biedt de optie om eigen wensen en ideeën te laten terugkomen in de samenstelling van het kerstpakket. Tevens worden ook de mogelijkheden bekeken om bepaalde artikelen uit het pakket te voorzien van een logo opdruk. Dit alles maakt het net wat persoonlijker, waardoor de medewerkers zich extra betrokken voelen bij de organisatie.

De kerstpakket trends van 2022

De kerstpakketten trends variëren ieder jaar en worden gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de markt. Denk aan hypes en trends die worden gecombineerd met de vraag van klanten. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de samenstelling, kleurstelling en andere eigenschappen van de populairste kerstpakketten in de voorgaande jaren. Ook deze pakketten dienen als inspiratie en worden geraadpleegd bij de samenstelling van de nieuwe collectie.

De huidige trend van 2022 is het thema Sport en Vitaal. Kerstpakketten die te maken hebben met gezondheid en vitaliteit. Allen gerelateerd aan de welzijn van de medewerkers. Op zich niet vreemd aangezien een gezonde medewerker zorgt voor minder ziekteverzuim, zich lekker voelt en wellicht tot een betere motivatie zorgt.

Ga voor een leuk kerstpakket idee

Kies zorgvuldig voor een leuk kerstpakketten idee en verras uw medewerkers met een origineel kerstpakket. Uit onderzoek blijkt dat dit zeer gewaardeerd wordt op de werkvloer. Het uitzoeken van de kerstpakketten is dus absoluut geen gemakkelijke taak en dient uiterst zorgvuldig te gebeuren, neem hier dan ook de tijd voor en overleg met collega's om tot een gefundeerde keuze te komen. Uiteraard veel succes gewenst!

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...