0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Online kerstpakket kopen


Een kerstpakket kopen is een leuke bezigheid en zeker wanneer er veel keuze is. Daarom kopen veel bedrijven online bij Kerstpakketten Tip. Met een collectie van ongeveer 795 verschillende kerstpakketten is online shoppen een waar genot. Neem een kijkje en gebruik de filters aan de zijkant. Wij van Kerstpakketten Tip proberen kerstpakketten kopen eenvoudig te maken.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Kerstpakket kopen met franse wijn en olijven

Kerstpakket kopen via de webshop

Zodra de kerstdagen weer voor de deur staan is het voor u als bedrijf belangrijk om na te gaan denken over het inkopen van kerstpakketten. Een kerstpakket is namelijk hét moment om uw hardwerkende medewerkers te bedanken voor hun inzet. U wilt dan ook graag dat zij blij zijn met uw keuze. Dat maakt het des te belangrijker om op tijd te starten met het kopen van uw kerstpakket.

Waar aan te denken wanneer u een kerstpakket koopt

Allereerst is het belangrijk om goed uit te zoeken voor hoeveel medewerkers u kerstpakketten in gaat kopen. Het zou namelijk erg vervelend zijn als u er een of enkele te kort komt op de grote dag. Daarbij is het ook belangrijk om na te denken wat voor soort kerstpakket u graag wilt aanschaffen voor uw medewerkers. U wilt namelijk graag dat ieder tevreden is met het ontvangen geschenk. Op Kerstpakketten Tip kunt u daarom gemakkelijk filteren op uw wensen.

Kerstpakketten kopen in kleine aantallen

Binnen onze webshop is het mogelijk om in kleine aantallen te bestellen. Dus ook voor u, als klein bedrijf. Zo heeft u een ruime keuze in ons assortiment. U kunt namelijk al een order plaatsen vanaf één kerstpakket. Maar ook wanneer u graag een persoonlijk pakket aan elke collega wil geven is een kerstpakket dé oplossing. Zo kunt u een kerstpakket kopen met de specifieke wensen van ieder.

Kerstpakketten kopen in grote aantallen

Hoe groter uw bedrijf hoe moeilijker het is om iedereen tevreden te stellen bij het kopen van uw kerstpakket. Stel daarom zelf uw kerstpakket samen, zo kunt u gemakkelijk ingaan op de wensen binnen uw bedrijf. Een kerstpakket op maatwerk kunt u bestellen vanaf 100 pakketten. U kunt zelf aan de slag gaan, of u geeft uw wensen door aan ons team van experts. Zij gaan direct aan de slag om het perfecte kerstpakket samen te stellen.

Het keuzeconcept

Bent u opzoek naar iets persoonlijks? Op Kerstpakketten Tip bieden wij het keuzeconcept aan. Dit is ideaal voor bedrijven met veel medewerkers, waarbij het een moeilijke opgave is om kerstpakketten te kopen waar ieder blij mee zal zijn. Middels ons  keuzeconcept hoeft u alleen uw bedrijfswebsite en het budget door te geven. U krijgt kleine giftboxen toegestuurd waarmee uw medewerkers in kunnen loggen op een website, volledig gepersonaliseerd naar uw bedrijf. Hier krijgen zij de mogelijkheid om zelf een kerstcadeau/kerstpakket te kopen van een door u vastgesteld bedrag. Er is een ruime keuze uit maar liefst 800+ cadeaus, verdeeld in categorieën als: verzorging, dagjes weg, elektronica, sieraden en meer!

Kerstpakketten kopen bij Kerstpakketten Tip

Uw kerstpakketten kopen is simpel en eenvoudig op Kerstpakketten Tip. Na plaatsing van uw bestelling doen wij er alles aan om uw keuze werkelijkheid te maken. Of u nu heeft gekozen voor een samengesteld kerstpakket, een kerstpakket op maatwerk of ons keuzeconcept, wij gaan direct aan de slag. Op de dag van levering dient er één persoon aanwezig te zijn om de kerstpakketten in ontvangst te nemen en een handtekening te plaatsen. Wij raden u aan om de leverdatum vier werkdagen voor uitgifte te plaatsen, zo bent u ervan verzekerd dat u uw kerstpakketten voor uitgifte kunt ontvangen.

Kerstpakketten online kopen voor personeel en relaties

Contact opnemen

Wanneer u graag meer informatie van ons wenst alvorens u uw kerstpakketten wil kopen, óf wanneer u graag hulp wenst bij het samenstellen van het juiste kerstpakket vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u verder te helpen met al uw vragen. U kunt ons bereiken middels ons telefoonnummer: +31 (0) 853 01 558, e-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl of de chatfunctie op onze website. Samen realiseren we de perfecte aankoop van uw kerstpakket. Wij wensen u veel plezier met een kerstpakket kopen en bij vragen zitten wij voor u klaar

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...