0
Nr 1 van NederlandNr 1 van Nederland Beste prijsgarantieBeste prijsgarantie Persoonlijk adviesPersoonlijk advies
Klik om te filteren

Assortiment

U kunt een kerstpakket kopen in verschillende thema's, prijsklassen en kleur. Het is maar net wat u het beste bij uw bedrijf vindt passen. Wij hebben diverse pakketten die elk een ander thema hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende geschenken die het thema buiten of italiaans met zich mee dragen. Dit zijn bijvoorbeeld pakketten met barbecue, pizza, koken of tuin gerelateerde artikelen. Een ander thema kan bijvoorbeeld een bepaald land zijn. Een Spaans pakket bevat bijvoorbeeld alle ingrediënten om Paella te maken of heerlijke tapas te eten. Een Japans pakket zal bijvoorbeeld een wokpan, rijst en verschillende woksausjes bevatten. Kortom, er is veel te kiezen op Kerstpakkettentip.nl.

Populaire kerstpakketten

De Fair-Trade producten zijn momenteel een van de meest populaire kerstpakketten die gekocht worden. Deze geschenken bevatten de leukste producten die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn. Deze geschenken bevatten ook allerlei producten die op een eerlijke manier zijn geproduceerd en verkregen. Een van de producten kan bijvoorbeeld een pak koffie van Max Havelaar zijn. Dit is een merk dat de boeren een eerlijke prijs voor de koffie betaalt, zodat deze van hun bedrijfje kunnen leven.

Wilt u echt een leuk kerstpakket voor uw medewerkers kopen dan kunt u er zelf een samenstellen vanaf 50 stuks. U kunt dan een keuze maken uit onze complete collectie producten voor uw kerstpakketten. Een van onze medewerkers maakt graag een passende offerte voor u.

KerstpakkettenTip.nl
Rietzwenk 4
6005 LJ Weert
Limburg / Nederland
Maak als eerste kennis met onze collectie, aanbiedingen en interessante weetjes
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...