0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten 2017 - Mooi, goedgevuld en zeer exclusief!


Kerst staat weer voor de deur en alle voorbereidingen zijn weer begonnen. De kerstversiering is al in huis gehaald en de eerste voorbereidingen worden alweer getroffen. Maar wat we allemaal niet moeten vergeten zijn de Kerstpakketten voor 2017, deze willen er nog wel eens bij inschieten met alle drukte. Al uw werknemers wachten vol smart op hun kerstpakket. Wat zouden ze dit jaar toch weer krijgen....! Een mooie pannenset, een wellnesspakket, een wijntje of toch het traditionele kerstpakket goed gevuld met allerlei lekkers? Het kerstpakket voor het jaar 2017 zit weer vol verrassingen en is ook dit jaar weer razend populair.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Eigen keuze kerstpakketten

Ook dit jaar zijn de eigen keuze kerstpakketten weer erg in trek. U als werkgever hoeft alleen maar het bedrag te bepalen waarvoor uw personeel een mooi kado mag uitkiezen in de webshop. U ontvangt voor iedere werknemer een luxe kerst giftbox met daarin een giftcard waar een bepaald aantal punten op komen te staan naar rato het bedrag dat wordt besteed aan de kerstpakketten. Van deze punten kunnen uw werknemers zelf een of meerdere kerstcadeaus uitkiezen op een gepersonaliseerde site met in de huisstijl van uw bedrijf met eigen logo. Een super idee als u niet precies weet welk kerstpakket 2018 uw werknemers graag zouden willen ontvangen!

Kerstpakketten voor 2018 bestellen

Het bestellen van uw kerstpakket voor 2018 gaat bij ons erg snel en gemakkelijk. U dient online uw aanvraag in en op werkdagen ontvangt u binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte van ons. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende kerstpakketten.

Wanneer u hulp nodig heeft bij de keuze van de kerstpakketten of wanneer u andere vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of door ons een e-mail te sturen met uw vraag. Kortom, wij zitten tijdens kantoren uur klaar om u te helpen en te adviseren waar mogelijk is.

Veel plezier met het uitzoeken van de kerstpakketten voor 2018! Verras uw personeel en kies voor KerstpakkettenTip.nl.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2021 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
info@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...