0

Brede service en hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt....

KerstpakkettenTip.nl is een professionele onderneming die op een uiterst creatieve manier omgaat met het samenstellen van kerstpakketten, wijngeschenken en eindejaarsgeschenken. Enkele “begrippen” die wij hoog in het vaandel hebben staan zijn originaliteit, enthousiasme, creativiteit en flexibiliteit. Stuk voor stuk pilaren waarop onze onderneming leunt. Wij van Kerstpakkettentip.nl verrassen u graag met een creatief en origineel voorstel, een correcte uitvoering en kwalitatieve service.

De organisatie fungeert als groothandel en leverancier van kerst relatiegeschenken, kerstpakketten en wijngeschenken. Naast groothandel fungeert KerstpakkettenTip.nl ook als distributiebedrijf voor uw kerstbestelling. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling van kerstpakketten, wijnpakketten en kerstgeschenken netjes en zorgvuldig worden afgeleverd.  

Kerstpakketten Tip.nl behoort al diverse jaren tot de Nederlandse top van gróótste kerstpakketten leveranciers. We draaien dan ook al aardig wat jaartjes mee in de wereld van nieuwjaarsgeschenken, kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. Door onze ruime ervaring en gerenommeerde netwerkrelaties met leveranciers weten wij elk jaar weer voor verassingen te zorgen. Onze klanten stellen we ieder jaar tevreden met originele kerstgeschenken, wijncadeaus en kerstcadeaus.

Eindejaarsgeschenken & Nieuwjaarsgeschenken
Ons origineel en luxe aanbod eindejaarsgeschenken en nieuwjaarsgeschenken presenteren wij met grote trots in onze online groothandel (webshop). De online groothandel is elke dag van de week geopend waardoor u ook in de weekenden originele kerstpakketten en wijnkado's kunt bestellen. Heeft u een grote afname van kerstgeschenken of andere geschenkpakketten dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij maken dan een geheel vrijblijvende offerte op maat. Wenst u hier gebruik van te maken dan kunt u via de volgende pagina contact met ons opnemen.

Wij hopen dat we u via deze webpagina een duidelijk beeld hebben gegeven van onze organisatie. Wenst u nu kennis te maken met de nieuwe collectie aan kerstgeschenken, eindejaarsgeschenken, wijnpakketten en/of kerstpakketten dan kunt u hieronder klikken op één van onze productgroepen. Wij wensen u nog veel plezier bij het surfen in onze online groothandel. Mocht u nog vragen hebben dan weet u ons te bereiken via de contactpagina van de website.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...