0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

De leukste kerstpakketten voor vrouwen


Heeft u een bedrijf waar vrouwen werkzaam zijn en wilt u de vrouwen graag een ander kerstpakket geven dan de mannen? Dan gaat dat gemakkelijk met Kerstpakketten tip! Wij hebben namelijk een aantal kerstpakketten samengesteld speciaal voor vrouwen. Op deze manier kunt u twee zeer verschillende kerstpakketten cadeau doen voor zowel uw mannelijke personeel als uw vrouwelijke personeel. Links in het scherm kunt u de filters gebruiken, om zo te komen tot het kerstpakket wat past bij uw vrouwelijke personeel!

Beste kerstpakketten voor vrouwen

De leukste artikelen in een kerstpakket voor vrouwen

Ook de kerstpakketten voor vrouwen bevatten een aantal leuke artikelen. Hierbij geldt natuurlijk wel; hoe hoger de waarde van het pakket, hoe meer leuke artikelen het pakket bevat. Zo kunt u een kerstpakket cadeau doen waarbij een juicer toegevoegd is, een messenset, decoratie voor in en rondom het huis, spullen voor de verzorging of zelfs reisbenodigdheden! Op deze manier kunnen wij u altijd een kerstpakket aanbieden dat precies bij uw wensen aansluit en binnen uw budget valt. Wilt u een kerstpakket voor een vrouw schenken dat erg in trek is bij iedere vrouw? Denk dan eens aan een Rituals kerstpakket! Rituals is namelijk een erg populair merk onder de vrouwen en op deze manier weet u zeker dat het kerstpakket voor een vrouw geschikt is!

Laat uw collega's zelf een kerstpakket samenstellen

Weet u niet precies wat een leuk kerstpakket voor een vrouw is? Dan kunt u er bij ons voor kiezen om een eigen keuze concept in te zetten. Op deze manier kunt u een bepaald bedrag per kerstpakket uitkiezen. Hierna wordt er een webshop in uw huisstijl gemaakt waarbij een groot assortiment aan producten wordt aangeboden. Daarnaast worden er gepersonaliseerde giftboxen gegeven aan uw personeel. Op deze manier kunt u een giftcard geven waarop de individuele inloggegevens van uw medewerker staan. Door de punten die gegeven worden per medewerker kan er op deze manier een leuk kerstpakket voor een vrouw samengesteld worden waarbij uw medewerkers zelf online hun pakket samenstellen. Zo weet u zeker dat uw personeel tevreden is met hun kerstgeschenk. 

Voor ieder budget een leuk kerstpakket 

Een kerstpakket voor vrouwen kan vaak een stuk duurder uitvallen omdat er vaak producten bij zitten die ook iets duurder zijn. Echter bieden wij bij Kerstpakketten tip allerlei kerstpakketten aan die verschillen in prijs. Op deze manier kunnen wij voor ieder budget een leuk kerstgeschenk garanderen waar uw personeel blij mee zal zijn. Zo kunt u een kerstgeschenk kopen dat rond de 10 euro ligt of juist gaan voor een compleet pakket van boven de 60 euro.

Kerstpakketten tips voor vrouwen

Stel uw kerstpakketten zelf samen

Wilt u liever de pakketten zelf samenstellen? Dan kunt u dat bij ons ook gemakkelijk doen. U kunt contact opnemen met ons zodat wij de kerstpakketten voor vrouwen goed kunnen samenstellen. Houd er wel rekening mee dat de kerstpakketten samengesteld worden vanaf 75 stuks. Wilt u liever geen kerstpakket dat al samengesteld is? Dan kunt u kiezen voor een eigen keuze concept. Op deze manier kan de medewerker met een bepaald bedrag zelf de cadeaus of pakketten uitkiezen. Hierdoor kunt u op deze manier er zeker van zijn dat de pakketten altijd goed zijn en dat uw medewerkers de artikelen ook echt gebruiken.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2021 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...