0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpresentjes voor klanten en personeel


Een kerstpresentje is het kado om klanten en ook het personeel te bedanken voor de inzet. Het hoeft niet altijd duur en groot te zijn en daarom hebben wij ook voor de minder grote budgetten mooie kerstpresentjes te koop. Gebruik de filteropties in de webshop en mocht u vragen hebben, dan vernemen wij deze uiteraard graag van u.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken

Kerstpresentje met hoge attentiewaarde

Het wordt als maar gewoonlijker om uw personeel te verblijden met een cadeau rond de feestdagen. Hiermee bedankt u hen voor het harde werk én wenst u voorspoed voor het nieuwe jaar. Het is dan ook zo dat het geven van een kerstpresentje de moraal op de werkvloer boost en uw werknemers met een dankbaar gevoel en frisse blik het nieuwe jaar in treden. U doet er dan ook goed aan om stevig na te denken over wat voor soort presentje u aan uw werknemers wil schenken voor kerst. Neem daarom direct een kijkje tussen ons grote aanbod!

Kerstpresentjes voor iedereen!

Bij het geven van een kerstpresentje is de gedachte dat wat het meest telt. Wij hebben daarom ook geschikte kerstpakketten en cadeaus binnen elke prijsklasse. Denk aan een goedgevuld wijnpakket voor 19,00 euro, of misschien pakt u groots uit met ons Op De Grill pakket voor 55 euro. De keuze is volledig aan u.

Klein kerstpresentje

Wij vinden dat elk bedrijf de mogelijkheid moet krijgen om een leuk kerstpresentje te kunnen kopen voor zijn of haar werknemers. Daarom hebben wij een grote variatie in onze kleine kerstpakketten en gifts. Ook u moet de mogelijkheid krijgen om te kunnen kiezen uit een tal van verschillende presentjes. Alleen zo vindt u iets dat echt bij uw werknemers past. Neem daarom eens een kijkje tussen onze kerstpakketten, wijnpakketten en wellnesspakketten en filter de prijs naar eigen wens. Zo ziet u enkel de presentjes die binnen uw kerstbudget vallen.

Luxe kerstpresentje

Heeft uw bedrijf een geweldig jaar gedraaid? Of wilt u uw hard werkende werknemers eens belonen met een echt luxe presentje voor de kerstdagen? Geef hen dan een cadeau waar ze gegarandeerd nog tijden over door zullen praten. Wanneer u geïnteresseerd bent in een luxe kerstpresentje kunt u het beste kijken binnen ons grote aanbod aan kerstpakketten. Zo ziet u dat onze kerstpakketten vanaf 30 euro verscheidene leuke, speciale producten bevatten. Hierbij kunt u denken aan eten en drinken in combinatie met een leuke kaasplank, een dekentje, een reiskoffer, verscheidene kookaccessoires en nog veel meer!

Kerstpresentjes met eigen invulling

Hoewel wij een groot aanbod aan kant en klare kerstpakketten en cadeaus aanbieden kunt u er ook voor kiezen om het heft in eigen handen te nemen. Middels maatwerk kunt u namelijk al uw specifieke wensen doorgeven, ons team van specialisten stelt dan binnen 3 werkdagen een kerstpakket samen speciaal voor uw bedrijf.

Wilt u graag uw werknemers eigen inspraak geven in hun kado? Dan raden wij het keuzeconcept aan. Hier kunt u zelf een budget per medewerker instellen, van dit budget kunnen zij kiezen uit een gespecialiseerde webshop met ruim 800 verschillende cadeaus. Wij zorgen voor een leuke cadeaubox met code welke u uit kunt delen tijdens de kerstviering. Alles geheel in thema van uw eigen bedrijf.

Vind jouw kerstpresentje bij Kerstpakketten Tip

Binnen ons ruime aanbod zijn wij ervan verzekert dat wij het perfecte kerstpakket voor ieder bedrijf kunnen realiseren. Ons volledige assortiment kerstpakketten wordt namelijk elk jaar door verscheidene specialisten samengesteld. Zij zijn het hele jaar bezig met het bekijken van de nieuwste trends en het bedenken van de leukste cadeau’s zodat u een ruime keuze heeft wanneer de kerstdagen in het vooruitzicht staan.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze geschenken? Of wenst u graag meer informatie over onze kerstpresentjes met eigen invulling? Ons team van specialisten staat klaar om u te assisteren bij al uw vragen en/of problemen. Daarom kunt u tussen 09:00 en 17:00 uur gebruik maken van de live chat rechts onder het scherm. Spreekt u onze medewerker liever persoonlijk? Dan bent u altijd welkom om te bellen naar +31 (0) 853 018 558.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...