0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Leuke kerstpakketten aanbod


Voor leuke kerstpakketten bent u hier aan het juiste adres. Kerstpakketten Tip heeft meer dan 780 verschillende pakketten en deze zijn overzichtelijk gecategoriseerd op thema, prijs, artikel of kleur. Gebruik de handige filters en vindt een leuk kerstpakket in onze webwinkel.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Een leuk kerstpakket in de kleur goud en zwart

Leuke kerstpakketten online bestellen

Het schenken van leuke cadeaus aan uw werknemers is elk jaar weer een mooi en speciaal moment. U krijgt hier de kans om hen te bedanken voor de inzet en het harde werk. Natuurlijk wilt u niet elk jaar hetzelfde pakket schenken aan uw personeel. Daarom  dat wij een ruim aanbod in leuke kerstpakketten bieden met zowel food als non food. Zo bereikt u jaar op jaar het gewenste wow-effect onder de ontvangers.

Aanbod leuke kerstpakketten

Het uitkiezen van een leuk kerstpakket is een grote en tijdrovende taak. Want wat vinden uw werknemers nu leuk, hebben ze speciale wensen of dient er rekening gehouden te worden met religie? Drinkt iedereen alcohol of willen ze liever een leuk alcoholvrij kerstpakket? Dit zijn allemaal zaken om over na te denken wanneer u online op zoek gaat naar het juiste kerstpakket. Gelukkig bieden wij verscheidene opties voor kerstpakketten welke al bij voorbaat met zorg voor u zijn samengesteld. Wenst u een persoonlijke inbreng? Ook daarvoor bieden wij passende oplossingen.

Leuke aanbod met eten en drinken

Wanneer u denkt aan een leuk geschenk, dan denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan een pakket met zowel eten alsook drinken. Dat is ook niet zo gek. Van oudsher werden kerstpakketten namelijk geschonken door boerenfamilies aan het personeel en buurtgenoten. Pas toen andere dit leuke idee oppikten werd het kerstpakket een traditie zoals we deze hedendaags kennen. Wij bieden daarom ook een grote variatie in pakketten met eten en drinken.

Alcoholvrije kerstpakketten

Wensen enkele van uw werknemers een alcoholvrij pakket? Dan kunt u er ook voor kiezen om twee verschillende kerstpakketten te bestellen. Zo weet u zeker dat iedereen een leuk kerstpakket ontvangt. Verschillende geschenken bestellen is mogelijk vanaf vijf stuks per soort. Kies op uw gemak uit om welke pakketten het gaat en bestel het gewenste aantal via de website van Kerstpakketten Tip.

Leuke kerstpakketten met gemixte producten

Hoewel het pakket met eten en drinken onwijs populair blijft, bieden wij ook een groot aanbod aan in leuke kerstpakketten met gemixte producten. Hierbij kunt u denken aan verscheidene food producten maar ook non-food producten behoren tot de mogelijkheden. Dit uit zich vaak in creatieve thema kerstpakketten. Om enkele voorbeelden te noemen bieden wij kerstpakketten aan binnen: bakken & grillen, duurzaam & fairtrade, reizen, sportief, beauty en wellness alsook verschillende culturen. Dergelijke pakketten zijn perfect op het thema afgestemd en bevatten regelmatig producten als een dekentje, BBQ, kaasplank, reistas of verscheidene kookaccessoires.

Leuke kerstpakketten met eigen inbreng

Het uitreiken van een geschenkpakket is een mooie aangelegenheid, hierbij hoort dan ook een kerstpakket waar alle werknemers blij mee zullen zijn. Daarom bieden wij ook de optie om kerstpakketten op maat samen te stellen. Zo kunt u uw eigen wensen voor het desbetreffende pakket aan ons doorgeven, waarna ons team van specialisten u binnen drie dagen een uniek, zelf samengesteld idee toestuurt.

Wilt u uw werknemers zelf laten kiezen, ook dat hoort tot de opties. Kies dan voor ons kerst keuzeconcept. Hier kunt u zelf een budget bepalen per werknemer, wat wij vertalen naar een persoonlijke code met bijpassende giftbox om uit te delen op de kerstviering. Met deze code kunnen zij kiezen uit wel duizend verschillende cadeaus op een website gepersonaliseerd voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat uw werknemers zelf een leuk kerstpakket uit zullen kiezen.

Leuke kerstpakketten collectie met verschillende belgische speciaal bieren

Contact opnemen met Kerstpakketten Tip

Het uitkiezen van een leuk kado kan een hele opgave zijn. Ons team van specialisten staat daarom altijd klaar om u verder te helpen. Of het nu vragen zijn over onze levervoorwaarden? De samenstelling van een pakket? Of dat u hulp wenst bij het uitkiezen van het juiste pakket. Zij helpen u graag verder middels de chatfunctie rechts onder in het scherm. Spreekt u liever iemand telefonisch? Bel dan tijdens werktijden naar: +31 (0) 853 018 558. Ook mailen of contact opnemen via onze social media kanalen behoren tot de mogelijkheden.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...