0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Luxe kerstpakketten overzicht


U bent beland op de website met de meeste luxe kerstpakketten van Nederland. Doorzoek de website en shop voordelig bij Kerstpakketten Tip. De pakketten hebben allemaal een luxe thema en bevatten een uitstekende prijs-/ kwaliteitverhouding.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Speciale luxe kerstpakketten voor vrouwen

Luxe kerstpakketten shoppen

Wilt u dit jaar uw werknemers extra verwennen met kerstmis? Ga dan voor een luxe kerstpakket. De kerstpakketten zijn ieder jaar weer razend populair en voorzien van de nieuwste thema’s uit de branche. Met dit pakket laat u echt zien hoe erg u het werk van uw werknemers waardeert. De prijsklasse van een luxe kerstpakket ligt tussen de €40 en €50 en bestaan uit een mix van food en non-food artikelen. De kerstpakketten op Kerstpakketten Tip zijn met grootste zorg samengesteld en bestaan alleen uit luxe en exclusieve artikelen. Naast de luxe inhoud ziet de verpakking er ook erg luxe uit. Op deze manier krijgen de pakketten een uniek en exclusief karakter. Neem vooral een kijkje op onze webshop. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Keuze in luxe kerstpakketten

Bij Kerstpakketten Tip heeft u keus uit vele verschillende kerstpakketten. Zo kunt u kiezen uit verschillende thema’s, kunt u uw voorkeuren aanpassen, aantal artikelen bepalen, soort producten kiezen en zelfs kunt u de kleur bepalen van uw luxe kerstpakket. Op deze manier kunt u uw kerstpakket zo samenstellen precies naar uw wensen. Een aantal populaire thema’s zijn food, reizen, bakken & grillen en beauty en wellness. Ook kunt u nog een onderscheid maken tussen een mannen en vrouwen luxe kerstpakket. Bij de voorkeuren kunt u aangeven wat voor soorten dranken u in het pakket wilt hebben. Zo kunt u ook nog bepalen wat voor soort producten erin het pakket moeten zitten. Denk aan een BBQ, een koffer, pannenset, snijplank, etc. Neem vooral rustig de tijd om alle luxe kerstpakketten eens goed te bekijken.

Kies voor een goed gevuld verrassingspakket

Is uw favoriete luxe kerstpakket uitverkocht of wilt u gewoon een keer iets anders dit jaar? Dan heeft u ook de optie om voor een luxe verrassingspakket te kiezen. De inhoud van deze kerstpakketten bestaat uit ongeveer 80% uit food en 20% uit non-food. Ieder kerstpakket kan anders zijn, ook binnen een zelfde order. Op deze manier blijft het dus een leuke verrassing. De verrassingspakketten zijn ieder jaar weer een groot succes. U kunt erop vertrouwen dat we de pakketten rijk gevuld worden met fantastische artikelen. Dit jaar het even anders aanpakken? Ga voor een luxe kerstpakket met een verrassing als inhoud!

Gemakkelijk online te bestellen

U kunt de kerstpakketten als de andere pakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Het is daarom belangrijk om tijdig uw bestelling te plaatsen zodat eventuele teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Bij grote bestellingen later in het seizoen is het verstandig om vooraf contact met ons op te nemen om te informeren over de beschikbare voorraad en leverdatum. De luxe kerstpakketten zijn gemakkelijk te bestellen door de stappen te volgen als u rechtsboven op het rode cadeautje klikt.

Zeer luxe kerstpakketten voor uw relaties en personeel

Vragen of onduidelijkheden?

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over de luxe kerstpakketten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Dit kan via onze mail: service@kerstpakkettentip.nl, telefonisch: 0853 018 558 of via ons contact formulier op de site. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...