0
Nr 1 van NederlandNr 1 van Nederland Beste prijsgarantieBeste prijsgarantie Persoonlijk adviesPersoonlijk advies
Klik om te filteren

Mooie collectie Rituals Kerstpakketten 2017

Het idee van Rituals is simpel, verander uw dagelijkse momenten in een luxe verwenmoment met de producten van Rituals. Dit verwenmoment kunt u ook iemand anders schenken met onze Rituals kerstpakketten. Deze wellness kerstpakketten zijn rijk gevuld met bijvoorbeeld body scrub, body cream, doucheschuim, luxe badlinnen en dat alles luxe verpakt in een mooie verpakking. De kerstpakketten van Rituals zijn er voor dames en heren in verschillende maten: klein, middel en groot. Voor ieder budget een Rituals kerstpakket, dat is waar KerstpakkettenTip.nl voor staat!

Kom geheel tot rust met luxe Rituals

Verwen iemand met een luxe Rituals kerstpakket. De producten van Rituals zorgen dat uw lichaam en geest zich volledig kunnen ontspannen. Rituals kerstpakketten zijn er voor zowel vrouwen als voor mannen. U hoeft dus geen moeilijke keuzes te maken, Rituals geschenken vallen altijd in de smaak! Deze wellness cadeaus zijn voorzien van luxe kwaliteitsproducten en worden verpakt in een exclusieve cadeauverpakking. Een kerstpakket van Rituals staat bekend om zijn heerlijk frisse schuim. Het Rituals schuim voelt heerlijk zacht aan. Een kerstpakket dat uitermate geschikt is om uw relaties en medewerkers te verwennen.

Bestellen van Rituals kerstpakketten

Heeft u een mooi kerstpakket van Rituals gezien? Dan zijn deze eenvoudig te bestellen via onze website KerstpakkettenTip.nl. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de gewenste leverdatum aan te geven. Uw kerstpakket bestellen gaat bij ons al vanaf 5 stuks. Wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en België. Toch liever uw bestelling telefonisch doorgeven of heeft u nog vragen met betrekking tot onze collectie, dan kunt u contact op nemen met 0495 84 32 42.

Wij helpen u graag met het kiezen van van dat ene mooie Rituals kerstpakket.

KerstpakkettenTip.nl
Rietzwenk 4
6005 LJ Weert
Limburg / Nederland
Maak als eerste kennis met onze collectie, aanbiedingen en interessante weetjes
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...