0
Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Uniek kerstpakket aanbod


Ga goed voorbereidt te werk en kies voor een uniek kerstpakket om relaties en personeel te verrassen op de kerstborrel. De collectie wordt ieder jaar herzien waardoor we jaarlijks verrassend uit de hoek komen met onze uitgebreide unieke kerstpakketten collectie.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 700 kerstpakketten. Alle kerstpakketten mogelijkheden bekijken
Uniek kerstpakket gebasseerd op de laatste thema's

Uniek kerstpakket

Wilt u uw werknemers dit jaar eens extra verrassen? Ga dan voor een uniek kerstpakket van Kerstpakketten Tip. Hier bieden wij u een ruim aanbod aan unieke kerstpakketten waardoor er voor iedereen wel een mooi kerstpakket tussen zit. Neem vooral eens rustig de tijd om alle kerstpakketten  goed te bekijken en maak vervolgens een weloverwogen keuze, waarmee u echt laat zien dat u het werk van uw personeel waardeert.

Assortiment aan unieke kerstpakketten

Bij Kerstpakketten Tip hebben we een breed assortiment aan kerstpakketten. Zo kunt u aan de linkerzijde van de pagina precies filteren wat u in uw unieke kerstpakket wilt hebben. Op deze manier kunt u de categorie, het thema, soort product, het aantal artikelen, de prijs en zelfs de kleur van uw kerstpakket bepalen. Wilt u het liever allemaal een verrassing houden? Ga dan voor een goed gevuld verrassingskerstpakket met food en non-food artikelen. Als beloning voor het vertrouwen in onze stylisten worden de verrassingspakketten extra rijk gevuld met fantastische artikelen. Wat u ook in gedachten heeft, met een uniek kerstpakket van Kerstpakketten Tip zit u zeker goed!

Uniek kerstpakket op maat

Wilt u al helemaal een uniek kerstpakket geven aan uw werknemers? Ga dan voor een uniek kerstpakket op maat. Hiermee kun u uw eigen kerstpakket helemaal zelf samenstellen op basis van eigen behoeftes en wensen. U bepaalt dus zelf hoe groot het kerstpakket wordt en wat er allemaal in komt. U moet wel rekening houden met het feit dat de kerstpakketten op maat alleen te bestellen zijn vanaf 100 stuks. Mocht u hier interesse in hebben kunt het formulier invullen wat u kunt vinden bij ‘maatwerk’. We vragen u vriendelijk om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen en de wensen zo concreet mogelijk te verwoorden. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte alsmede foto’s van het samengestelde kerstpakket. Als u nog verdere vragen heeft over de unieke kerstpakketten op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice! Hier helpen we u vervolgens graag verder!

Uniek kerstpakket bestellen

Als u op zoek bent naar een kerstpakket voor uw werknemers, bent u bij Kerstpakketten Tip bij het juiste adres. De kerstpakketten kunnen gemakkelijk besteld worden door het gewenste aantal aan te geven en het vervolgens in het winkelmandje te plaatsen. Het bestellen van de unieke kerstpakketten is mogelijk zolang de voorraad strekt. Wanneer u zeker wilt zijn dat u uw favoriete kerstpakket kunt bestellen is het belangrijk om tijdig uw bestelling te plaatsen zodat eventuele teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Bij grotere bestellingen later in het seizoen is het verstandig om van te voren even contact met ons op te nemen om te informeren over de leverdatum en de beschikbare voorraad.

Unieke kerstpakketten in de kleur rood / zwart met bier en wijn

Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de unieke kerstpakketten? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail: service@kerstpakkettentip.nl of telefonisch: +31 (0) 853 018 558. Hier zullen we met alle plezier uw vragen beantwoorden. We zijn te bereiken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00.

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2022 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
service@kerstpakkettentip.nl +31 (0) 853 018 558 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...