0

Beoordelingen van onze klanten

KerstpakkettenTip is continu bezig om alles rondom de kerstpakketten te optimaliseren. Door veel energie in een goede service te steken willen we u zo goed mogelijk bedienen. Om ons te beoordelen heeft u gelegenheid om een review te plaatsen op een erkende beoordelingswebsite. Bovendien kunt u ook eerder geplaatste reviews lezen zodat u een beter beeld krijgt wat KerstpakkettenTip voor u kan betekenen. Kiyoh TrustPilot

Keurmerken

Bij het aanschaffen van kerstpakketten is het belangrijk dat u kan rekenen op een betrouwbare verkoper. Kerstpakketten Tip is professioneel en betrouwbaar daarom zijn wij ook in bezit van enkele keurmerken die onze kwaliteiten erkennen. Onderstaand is een beschrijving weergeven van de keurmerken die wij dragen.

MkbOK Keurmerk:
Kerstpakketten Tip is in het bezit van een 'mkbOK' keurmerk. Dit keurmerk wordt uitgereikt door een onafhankelijk certificatie bureau waarbij voldaan moet worden aan diverse criteria. Regelmatig vinden er controles plaats of er voldaan wordt aan deze criteria. Wij kunnen daarom de zekerheid geven dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw kerstpakketten.

Euro Safe Shop:
Het tweede keurmerk waarvan wij in bezit zijn is het 'Euro Safe Shop' keurmerk. Dit is een officieel Europees webwinkel keurmerk waarbij voldaan moet worden aan de richtlijnen van de stichting IECA-Europe. Zo kunt u erop vertrouwen dat alle prijzen en kosten duidelijk staan weergeven op de website en waarbij tevens de correcte informatie wordt verstrekt. Daarnaast heeft u de garantie dat het betalingsverkeer op een veilige en verantwoordelijke manier plaatsvindt middels betrouwbare partners.

Veilig en vertrouwd bezorgen

Doordat wij samenwerken met de beste transportbedrijven van Nederland geven wij de garantie dat uw bestelling op een door u aangegeven adres en datum wordt afgeleverd. Onze partners zijn erkende transportbedrijven die jaren ervaring hebben met het leveren van pakketten. Uw bestelling wordt daarom veilig en volledig bezorgd.

Transparante onderneming

KerstpakkettenTip is een zeer transparante onderneming, wat volledig in overeenstemming is met de richtlijnen van de KvK en de overheid. Daarom vindt u alle contactgegevens, inclusief telefoonnummer en adres, duidelijk gepubliceerd op de website. Tevens zijn wij goed bereikbaar middels telefoon, e-mail en live-chat.

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 09:00u tot 17:00u. Tevens kunt u ons contacteren via de live-chat, waar u meteen antwoord zult ontvangen op al uw vragen. Verder heeft u de mogelijkheid om een e-mail te sturen. In de regel worden vragen die via e-mail worden gesteld binnen 24 uur in behandeling genomen.

Social media

Via de onderstaande buttons komt u terecht op één van onze social-mediakanalen. Zo kunt u kennis maken met onze profielen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Uiteraard kunt u ook terecht met uw vragen op één van onze social-mediakanalen

Kerstpakketten Tip
Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Sitemap
Copyright © 2020 - Kerstpakketten Tip
KerstpakkettenTip.nl is beoordeeld met een 10/10 na 12 beoordelingen
Betaalmethodes
info@kerstpakkettentip.nl 087 784 1778 Vergelijken (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...