0

Waarom Kerstpakkettentip.nl

Beoordelingen van onze klanten

KerstpakkettenTip is voortdurend bezig om zowel de kerstpakketten als de service te optimaliseren, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom heeft u de mogelijkheid om een review achter te laten op een onafhankelijke beoordelingswebsite. Tevens kunt u de reeds geplaatste reviews lezen, zodat u een goed beeld krijgt van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.

Keurmerken

Wanneer u kerstpakketten aanschaft via het internet is het natuurlijk erg belangrijk dat u uw bestelling plaatst bij een betrouwbare webshop die kwalitatieve producten en pakketten levert. Kerstpakkettentip.nl is onderdeel van BinQ. Dit is een professionele en betrouwbare onderneming met reeds jaren ervaring in de branche, dus uw bestelling is bij ons beslist in goede handen. Wij zijn dan ook in het bezit van enkele keurmerken die onze kwaliteiten als onderneming bevestigen. Deze delen we graag met u.

Euro Safe Shop
BinQ Shops is in het bezit van een Euro Safe Shop keurmerk. Dit officiële Europese webwinkel keurmerk wordt uitgegeven aan webshops die voldoen aan alle strenge richtlijnen die stichting IECA-Europe heeft opgesteld. Zo staan alle prijzen en kosten duidelijk vermeldt op de website en voorzien we u van de gewenste informatie omtrent de verzending en eventuele klachten. Ook kunt u erop vertrouwen dat het betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt middels betrouwbare partners. Veilig webwinkelen doet u dus op Kerstpakkettentip.nl.

MkbOK keurmerk
BinQ Shops is in het bezit van een mkbOK keurmerk. Dit betekent dat we door een onafhankelijk certificatie bureau op diverse belangrijke punten zijn gekeurd. In het kort betekent dit dat we een transparante en betrouwbare webshop zijn die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. MkbOK controleert regelmatig of wij nog aan alle voorwaarden voldoen, dus u kunt erop vertrouwen dat alles helemaal in orde is.

Transparante onderneming

BinQ Shops is een zeer transparante onderneming, wat volledig in overeenstemming is met de richtlijnen van de KvK en de overheid. Daarom vindt u alle contactgegevens, inclusief telefoonnummer en adres, duidelijk gepubliceerd op de website. Tevens zijn wij goed bereikbaar middels telefoon, e-mail en live-chat.

Bereikbaarheid

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 09:00u tot 17:00u. Tevens kunt u ons contacteren via de live-chat, waar u meteen antwoord zult ontvangen op al uw vragen. Verder heeft u de mogelijkheid om een e-mail te sturen. In de regel worden vragen die via e-mail worden gesteld binnen 24 uur in behandeling genomen.

Binnen 5 min een vrijblijvende offerte

Op werkdagen ontvangt u in de regel binnen 5 minuten een geheel vrijblijvende offerte voor het gewenste. De offerte omvat alle informatie en kosten omtrent uw bestelling. Bij akkoord kan deze ondertekend geretourneerd worden.

Veilig en vertrouwd bezorgen

Kerstpakkettentip werkt samen met de beste transportbedrijven van Nederland. Zij zorgen ervoor dat uw bestelling op een vooraf aangegeven datum op het gewenste adres wordt afgeleverd. Aangezien zij al vele jaren actief zijn in het bezorgen van pakketten, kunt u erop vertrouwen dat uw bestelling veilig en volledig wordt bezorgd.

Social media

Uiteraard zijn wij ook actief op social media. Door middel van onderstaande buttons kunt u kennis maken met onze profielen. Wenst u op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen inzake de kerstpakketten, like ons, volg ons of meld u aan in onze Google+ kringen en start de dialoog met ons.

 

KerstpakkettenTip.nl
Rietzwenk 4
6005 LJ Weert
Limburg / Nederland
Maak als eerste kennis met onze collectie, aanbiedingen en interessante weetjes