Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
Stel iedereen optimaal tevreden met volledige eigen keuze

Wat is het keuzekado?

Het keuzekado ontzorgt u volledig en stelt uw medewerkers in staat om zelf één of meer kerstcadeaus te kiezen in een sfeervolle en herkenbare kerstwebshop.

De kerstpakketten webshop richten wij in uw huisstijl in. Daarbij integreren wij uw eigen bedrijfskleuren, bedrijfslogo en een door u aangeleverde welkomsttekst om een herkenbare sfeer te creëren. Na het verzilveren van de kerst keuze cadeaukaart kiezen uw medewerkers uit meer dan 1000 cadeaus om zelf een uniek en persoonlijk kerstpakket samen te stellen. Op basis van een puntensysteem selecteert het personeel kado's naar keuze aan de hand van het door u opgegeven budget. De kerstkado's verzenden wij daarna kosteloos naar het huisadres van de medewerker (binnen Nederland en België).

Tevreden medewerkers. Keuze volledig aan de medewerkers. Volop keuze uit diverse kado's. Keuze uit méér dan 1000 kadootjes. Géén verborgen kosten. Gekozen cadeaus gratis thuisbezorgd (NL & BE). Sfeervolle webshop in huisstijl. Feestelijke kerstwebshop in de stijl van uw bedrijf. Volledige ontzorging. Geen zorgen, wij maken alles in orde.
Bestel een eigen keuze kerstpakket Gratis voorbeeldshop aanvragen
In een vertrouwde uitstraling

Kies voor een feestelijke cadeaubox of een digitale cadeaukaart

U kunt op twee manieren de inlogcodes overhandigen:

 • Een feestelijke cadeaubox met een persoonlijke kerstkaart en keuze cadeaukaart met daarop de inlogcode
 • Een gepersonaliseerde e-mail met een digitale cadeaukaart

Wanneer u kiest voor de feestelijke cadeaubox, versturen wij deze naar uw bedrijfsadres. U kunt de giftboxen dan persoonlijk overhandigen aan uw medewerkers tijdens de kerstborrel. Tevens kunnen wij de cadeauboxen rechtstreeks verzenden naar het huisadres van de medewerker binnen Nederland en België. Of kies ervoor om de inlogcodes voor de kerstwebshop digitaal te versturen per e-mail. De digitale cadeaukaart versturen wij op een door u bepaalde datum.

Vanaf een minimale afname van 25 cadeauboxen kunt u er bovendien voor kiezen om de giftboxen te laten voorzien van een wikkel met uw bedrijfslogo. Tevens kunnen wij de kerstkaart bedrukken met een door u gekozen kerstgroet inclusief uw bedrijfslogo. Hiervoor geldt een meerprijs van €1,25 per stuk.
Wat is een feestelijke giftbox?
De giftbox is een luxe en sfeervol doosje waarmee u uw personeel verrast met een kerst keuze cadeaukaart en een kerstkaart met een (persoonlijke) kerstgroet. De medewerker kan de kerst keuze cadeaukaart verzilveren met de inlogcode die op de cadeaukaart staat. Bij een minimale bestelhoeveelheid van 25 stuks heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een gepersonaliseerde wikkel. Wij voorzien de feestelijke cadeaubox dan van een wikkel met uw bedrijfslogo. Bovendien bedrukken wij de kerstkaart met uw logo en een kerstgroet die u zelf kunt aanleveren. De meerprijs per stuk bedraagt €1,25 exclusief btw.
Wat is de digitale cadeaukaart?
De digitale cadeaukaart is een e-voucher die wij op een afgesproken datum per e-mail versturen naar de medewerkers. De e-voucher bevat de inlogcode die de medewerker nodig heeft om toegang te krijgen tot de keuzekado webshop. U kunt zelf zowel de onderwerpregel als de tekstuele inhoud van de e-mail bepalen. In de aanhef lezen wij de naam van de ontvanger uit om de digitale cadeaukaart persoonlijker te maken. Tevens zullen wij de e-mail voorzien van jullie bedrijfslogo.
Kan ik de giftbox laten versturen naar een huisadres?
Ja, dat kan. U kunt de cadeauboxen laten versturen naar de huisadressen van de medewerkers. De verzendkosten van huiszending bedragen €4,95 per stuk (NL & BE). U kunt bij het bestellen van de cadeauboxen in de winkelwagen kiezen voor 'huiszending'. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een deel van de giftboxen naar huisadressen te versturen en een deel naar uw bedrijfslocatie. Hiervoor maakt u twee losse orders aan. Bij een van de orders kiest u voor huiszending en bij de andere voor levering op de bedrijfslocatie.
Keuzekado webshop in eigen huisstijl

Sfeervolle kerstwebshop in bedrijfsuitstraling

Uw medewerkers wanen zich in een kerstparadijs met onze warme en gezellige kerstwebshop. Wij combineren een betoverende kerstsfeer met jullie huisstijl door jullie bedrijfskleuren, bedrijfslogo en een door jullie aangeleverde welkomsttekst in ons design te integreren. Zo voelt de keuzekado webshop intiem en vertrouwd aan voor de medewerkers.

Wat hebben jullie van mij nodig?
Wij ontzorgen u volledig door de gehele keuzekado webshop op ons te nemen. Wij hebben in principe dus niets van u nodig. Echter, als u wil dat wij uw bedrijfslogo en een persoonlijke welkomsttekst in de webshop zetten, kunt u een afbeelding in hoge resolutie van het bedrijfslogo en een zelfgeschreven welkomstboodschap aanleveren. De welkomstboodschap is direct te zien wanneer de medewerker inlogt.
Is de webshop meertalig?
Jazeker, de keuzekado webshop is tweetalig. Met een handige functie kan de medewerker kiezen voor een Nederlandstalige of een Engelstalige webshop.
Keuze uit +1000 kado's

Volop keuze en binnen 2 werkdagen geleverd

Wanneer de medewerker ingelogd is, kan hij of zij op basis van een puntensysteem de gewenste kado's selecteren. Vervolgens worden de gekozen kerstcadeaus kosteloos naar het huisadres van de medewerker verstuurd binnen Nederland en België.

Uw medewerkers hebben in de webshop keuze uit een van de grootste keuzekado assortimenten van Nederland. De cadeaus zijn opgedeeld in handige categorieën, waardoor het gewenste cadeau snel te vinden is. De medewerker kan kiezen uit Cadeaukaarten, Uitjes, Goede Doelen, Tijdschriften, Wonen, Boeken, Gadgets, Belevenissen of andere cadeaus. Wilt u het volledige assortiment zelf bekijken? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorbeeldwebshop aan.

Waaruit kan de medewerker kiezen? Ons aanbod behoort tot een van de grootste van Nederland. De medewerker heeft keuze uit meer dan 1000 cadeaus, welke gemakkelijk te vinden zijn door de handige categorieën: Gadgets, Cadeaubonnen, Boeken, Gezelschapsspellen, Huis & Tuin, Audio, Tijdschriften, Gezelschapsspellen, Belevenissen en nog veel meer. Vraag vrijblijvend een voorbeeldwebshop aan om zelf het gehele assortiment te bekijken.
Wanneer worden de gekozen cadeaus geleverd? Binnen Nederland en België leveren wij de gekozen cadeaus binnen twee werkdagen op het huisadres van de medewerker.
Hoe werkt het puntensysteem? Uw budget per medewerker zetten wij om in een aantal keuzepunten. 1 euro staat gelijk aan 50 punten. In de webshop ziet de medewerker daardoor niet het budget, maar een puntensaldo. De prijzen van de cadeaus communiceren wij ook in punten. Hierdoor zal de medewerker niet zien hoeveel u besteed heeft aan het keuze kado.
Wat zijn de verzendkosten van het keuzekado? U hoeft geen verzendkosten te betalen over de gekozen kado's. Wij verzenden de kado's geheel kosteloos naar het huisadres van de medewerker.
Betaal ik btw over de gekozen cadeaus? Het voordeel aan het keuzekado is dat u geen btw hoeft te betalen over de gekozen cadeaus. De medewerker hoeft dus geen rekening te houden met btw.
Twee persoonlijke leveringsmogelijkheden

Kies het verzendtype

Giftboxen geleverd op het bedrijfsadres

Luxe cadeaubox met de kerst keuze cadeaukaart met daarop de unieke inlogcode voor de kerstpakketten webshop. De luxe giftbox is bovendien voorzien van een feestelijk kerstkaartje. Alle giftboxen geleverd op de bedrijfslocatie. Vanaf €750,- gratis geleverd.
 • Gratis levering geldt alleen voor adressen binnen Nederland.
 • Levering buiten Nederland kost €19,95.
 • Bij een minimale bestelhoeveelheid van 25 giftboxen komt de order in aanmerking voor een wikkel met logo opdruk. Wij voorzien de cadeauboxen van een wikkel bedrukt met jullie bedrijfslogo, inclusief een kerstkaartje met jullie logo en een persoonlijke kerstgroet.
Meerprijs á €1,25 p/stuk

Luxe giftboxen geleverd op het huisadres van de medewerker

Luxe cadeaubox met de kerst keuze cadeaukaart met daarop de unieke inlogcode voor de kerstpakketten webshop. De luxe giftbox is bovendien voorzien van een feestelijk kerstkaartje. Levering op de huisadressen van de medewerkers. Cadeaubox thuisbezorgd bij de medewerkers €4,95 per stuk (NL en BE). Bij een minimale bestelhoeveelheid van 25 giftboxen komt de order in aanmerking voor een wikkel met logo opdruk. Wij voorzien de cadeauboxen van een wikkel bedrukt met jullie bedrijfslogo, inclusief een kerstkaartje met jullie logo en een persoonlijke kerstgroet. Meerprijs á €1,25 p/stuk

Digitale cadeaukaart mailen naar e-mailadres van de medewerker.

Wij verzenden de unieke inlogcode voor de kerstwebshop per e-mail naar de medewerker. De mogelijkheden:
 • De naam van de medewerker in de aanhef
 • U bepaalt zelf de onderwerpregel van de e-mail
 • U kiest de tekstuele inhoud van de e-mail
 • U bepaalt de verzenddatum van de e-mail
 • Bedrijfslogo in de e-mail
Gratis verzending per e-mail.
Wikkel met logo
Beter op maat kan bijna niet

Wikkel met logo voor €1,25 p/stuk

Orders met een minimale bestelhoeveelheid van 25 giftboxen kunnen worden voorzien van een wikkel met bedrijfslogo opdruk. Bovendien kan de kerstkaart in de cadeaubox bedrukt worden met jullie bedrijfslogo en een door jullie aangeleverde kerstgroet van maximaal 3 zinnen. Hiervoor geldt een meerprijs van €1,25 per stuk.

Ik ben enthousiast over het keuzekado

Laat maar komen!

Ik kies voor optimale tevredenheid en complete ontzorging door de medewerkers zelf hun cadeaus te laten kiezen. Ik start de bestelling.

Bestel een eigen keuze kerstpakket
Wist je dat..

Het keuzekado het hele jaar beschikbaar is?

Met het keuzeconcept kunt u gedurende het hele jaar uw medewerkers in het zonnetje zetten. Zo kunt u een keuzekado schenken voor feestelijke momenten zoals verjaardagen, Sinterklaas, bedankjes, promoties, jubilea, pensioen en andere beloningsmomenten. Daarom behouden wij het hele jaar door onze voorraad. De ontvanger kiest de cadeaus in een algemene webshop, herkenbaar ingericht met jullie bedrijfskleuren, bedrijfslogo en een welkomsttekst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie!

Wat kost het keuzekado?

U bepaalt zelf het budget per medewerker voor het keuzekado. Er kleven geen verborgen kosten aan de kerst keuze cadeaukaart. De gekozen kado's worden gratis verzonden naar het huisadres van de medewerker binnen Nederland en België. Boven een orderwaarde van €750 is ook de verzending van de cadeauboxen naar de bedrijfslocatie gratis. Bij een orderwaarde tot €750 betaalt u voor de cadeauboxen €15 verzendkosten voor de verzending naar het bedrijfsadres. Rekenvoorbeeld: 45 medewerkers x €30 = €1350,- Het orderbedrag is hoger dan €750 waardoor er geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor het verzenden van de giftboxen naar uw bedrijfsadres in Nederland. Inbegrepen:
 • Webshop opzetten
 • Giftbox met kerst keuze cadeaukaart en kerstkaartje
 • Huiszending van de gekozen kado's binnen Nederland en België

Wat krijg ik?

 • U kiest op welke wijze de medewerkers de kerst keuze cadeaukaart verzilveren. U ontvangt luxe cadeaudoosjes met een cadeaukaart en kerstkaartje die u tijdens de kerstborrel kunt uitdelen OF wij versturen op een afgesproken datum een e-mail met een digitale cadeaukaart inclusief een persoonlijke aanhef, door u bepaalde tekstuele inhoud en jullie bedrijfslogo. Wij ontwerpen een gezellige webshop in een betoverende kerstsfeer met uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren en een door u aangeleverde kerstgroet.
 • Medewerkers kiezen uit een van de grootste cadeau-assortimenten van Nederland (+1000 cadeaus). De gewenste cadeaus zijn eenvoudig te vinden binnen de handige categorieën: Cadeaus, Uitjes, Cadeaubonnen, Gadgets, Wonen, Boeken, Goede Doelen, Keuken, Huis & Tuin, Reizen, Gezelschapsspellen, Buiten, Tijdschriften, Sieraden, Audio en nog veel meer.
 • Optimale tevredenheid van de medewerkers door complete keuzevrijheid te bieden.
 • Snelle levering van de gekozen kado's bij de medewerkers thuis.
 • Volledige ontzorging: wij nemen u alle werk en keuzestress uit handen met een betrouwbare service van begin tot eind.
 • Ervaren en gespecialiseerde klantenservice voor het keuzekado kerstconcept.
Wat is de volgende stap?
Bent u ook enthousiast over het eigen keuzeconcept? Begin dan direct met het plaatsen van uw bestelling. Vul het budget per medewerker in alsmede het aantal kerst keuze cadeaukaarten. Als u meerdere budgetten heeft, kunt u deze toevoegen door te klikken op de button 'Extra bedrag toevoegen'. Nadat u de bestelling heeft ingediend, ontvangt u een e-mail van ons met verdere instructies. Wil u eerst het assortiment bekijken? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een voorbeeld webshop aan door het formulier in te vullen. Binnen 4 uur ontvangt u een e-mail van ons met aanvullende informatie en een link naar de voorbeeld webshop. Wij wensen u veel succes met het keuzekado. En mocht u vragen hebben over het keuzeconcept, schroom u dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...