Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Assortiment kerstpakketten zonder alcohol

Vroeger dronk iedereen alcohol en was dit heel erg normaal, maar tegenwoordig kiezen er steeds meer mensen voor om de alcohol een weekje te laten staan. De redenen om geen alcohol te drinken van verschillende redenen hebben voor elk persoon. Enkele redenen hiervoor kunnen zijn: er geen behoefte aan hebben, allergisch zijn of een bepaalde geloofsovertuiging hebben waarin alcohol verboden is. Houd rekening met al je medewerkers en kies voor een kerstpakket zonder alcohol uit het assortiment van Kerstpakketten Tip.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketFood: Zonder alcohol
165 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod kerstpakketten zonder alcohol voor jong en oud

Kerstgeschenken zonder alcohol?

Veel mensen denken bij kerstmis meteen aan kerstpakketten met bier of wijn, want dit is gezellig en hoort er toch bij? Er zijn echter veel mensen, waaronder waarschijnlijk enkele van jouw medewerkers, die geen alcohol drinken en een kerstpakket zonder alcohol dan ook meer zouden waarderen dan een kerstpakket met alcohol. De redenen waarom mensen geen alcohol drinken kunnen heel erg verschillen, zo heeft iemand er bijvoorbeeld geen behoefte aan om het te drinken, andere mogen het niet drinken in verband met een allergie of vanwege een bepaalde geloofsovertuiging. Onder de 18 jaar is het zelfs verboden van de wet om alcohol te drinken. Heeft jouw bedrijf veel minderjarige in dienst? Of juist veel personeelsleden waarvan bekent is dat zij geen alcohol drinken? Dan is een van de kerstpakketten zonder alcohol van Kerstpakketten Tip de juiste keuze voor jou! Bovendien laat je met een kerstpakket zonder alcohol aan je werknemers zien dat je ook aan deze groep mensen denkt. Zo is bijvoorbeeld een kerstpakket met koffie een leuke vervanging.

Waarom een kerstpakket zonder alcohol?

Er zijn verschillende redenen waarom een kerstpakket zonder alcohol meer geschikt zou zijn voor jouw medewerkers. Het kan zijn dat jouw medewerkers geen alcohol drinken, de leeftijd dit niet toelaat of er niet van houden. Of dat in combinatie met bepaalde ziekte of het gebruik van bepaalde medicatie geen alcohol gedronken mag worden. Het gebaar is dan mooi, maar jouw medewerkers hebben dan bijna niks aan het kerstpakket en kan zich ondergewaardeerd voelen. In sommige gevallen mag een medewerker geen alcohol drinken vanwege religieuze eisen, ook deze mensen wil je niet ondergewaardeerd laten voelen. In 2013 is de alcoholleeftijd verhoogd van 16 naar 18, dus je zult ook rekening moeten houden met of al je medewerkers 18 jaar of ouder is. Echter is een kerstpakket zonder alcohol geen probleem, Kerstpakketten Tip heeft een uitgebreid aanbod aan leuke kerstpakketten zonder alcohol. Denk hierbij aan een kerstpakket met kaas of kerstpakketten met leuke gadgets, zoals een smartwatch of een grill.

Kerstpakket collectie zonder alcohol om je medewerkers mee te verrassen

Liever een kerstpakket met alcohol gewenst?

Wil je toch liever een kerstpakket met alcohol? Bekijk dan eens ons aanbod kerstpakketten met champagne, bier, wijn of met sterke drank. Ook dit jaar heeft Kerstpakketten Tip weer een uitgebreid aanbod kerstpakketten, met en zonder alcohol.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie kerstpakketten zonder alcohol kopen?

Ja, dat is mogelijk. Kerstpakketten Tip beschikt over een aanbod van meer dan 800 kerstpakketten, waaronder ook kerstpakketten zonder alcohol.

Zijn er alternatieven toegevoegd voor alcohol in de kerstpakketten?

In enkele kerstpakketten uit ons assortiment vind je een alternatief voor de flesjes alcohol, zo is er bijvoorbeeld een fles kinderchampagne toegevoegd. Wil je graag een specifiek alternatief zoals koffie of thee? Maak dan gebruik van onze maatwerk optie en stel zelf je kerstpakket samen.

Hoe groot is jullie volledige assortiment?

Het assortiment van Kerstpakketten Tip bestaat uit meer dan 800 verschillende kerstpakketten. Daarnaast bieden wij nog de mogelijkheid aan om je kerstpakketten zelf samen te stellen en het Eigen Keuzeconcept aan.

Is er een garantie dat de kerstpakketten op de afgesproken datum bezorgd worden?

Onze leveranciers doen altijd hun uiterste best om de kerstpakketten te leveren op de afgesproken plaats en datum. Het kan echter voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden dit niet lukt. Om narigheden te voorkomen raden wij je aan om je kerstpakketten dan ook zeker vier werkdagen voor het uitreik moment te laten leveren.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...