Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het BBQ kerstpakketten aanbod

Het einde van het jaar is in zicht en het wordt weer tijd voor het zoeken naar een bijpassend kerstpakket van het jaar. Wat dacht je van een BBQ kerstpakket? Hierdoor voldoe je niet aan de standaard ideeën van een kerstpakket zoals bijvoorbeeld een gourmetset, maar pak je wat extra uit met een BBQ. Het is een stoer, maar vooral verrassend pakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Bbq
2 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het bbq kerstpakket bevat een bbq, lekkernijen en dranken waarmee je een goede bbq kunt verzorgen.

Stel je eigen BBQ kerstpakket samen

Mis je een bepaald product in het kerstpakket, wil je er iets uithalen of wil je het graag persoonlijker maken? Dan kun je er voor kiezen om een pakket helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Je kunt een kerstpakket samenstellen via maatwerk, waarbij je een formulier invult op de website met alle informatie en ideeën. Hierdoor dien je een verzoek in. Ook kun je er voor kiezen om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Dan kun je samen met de stylisten gaan bekijken wat een bijpassend en leuk kerstpakket is.

Bestel het BBQ kerstpakket

Het BBQ kerstpakket is een stoer pakket, waar je lekker mee kunt gaan barbecueën. Het pakket zal gevuld zijn met zowel food als non-food artikelen.  Zo kan het een BBQ of BBQ accessoires bevatten, zoals een schort, tangen en spatels. Maar ook bevat het vlees en bier voor bij het eten. Wil je liever pakketten cadeau geven die meer voor binnen bedoeld zijn? Neem dan eens een kijkje bij de kerstpakketten met een wok. Dit pakket bevat een pan waarmee je op hoge temperatuur kunt roerbakken. Het is een leuk cadeau om te krijgen, en waarmee je lekkere gerechten mee kunt bereiden.

Bekijk andere kerstpakketten

Ben je op zoek naar een bijpassend kerstpakket voor je collega's? In de webshop bij Kerstpakketten Tip vind je nog veel meer soorten kerstpakketten. Je kunt gemakkelijk filteren op artikelen die je graag in het pakket wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld de zoekfilter op handdoeken instellen. Hierdoor krijg je alleen maar pakketten te zien met het soort product waarnaar je op zoek bent. Ook kun je gemakkelijk tussen bepaalde thema's, kleuren en landen kiezen. Dit allemaal om jouw zoektocht gemakkelijker te maken.

De bbq kerstpakketten zitten vol met lekkere etenswaren, dranken en bbq artikelen.

Vragen over de BBQ kerstpakketten?

Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden? Dan kun je gemakkelijk met ons contact opnemen op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. Wij zijn bereikbaar via de live chat op de website, het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of telefonisch op het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558. Is dit pakket toch niet helemaal naar jouw wensen? Dan kun je ook een kijkje nemen bij onder andere het serveerschaal kerstpakket.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkopen jullie BBQ kerstpakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft een collectie aan BBQ kerstpakketten.

Plaats ik meteen een order wanneer ik mijn pakketten bestel?

Nadat je een bestelling plaatst, wordt er eerst gekeken naar de beschikbaarheid. Als alles in orde is, wordt de bestelling automatisch doorgezet naar een order.

Hoe weet ik of jullie mijn aanvraag hebben ontvangen?

Wanneer je een aanvraag indient, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Hierdoor weet je dat de aanvraag goed is ontvangen.

Kan ik bij Kerstpakketten Tip een eigen kerstpakket samenstellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je vanaf 100 stuks, een eigen kerstpakket laten samenstellen. Je kunt gemakkelijk je wensen doorgeven door het indienen van een online formulier, of je komt langs in onze showroom.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...