Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De handdoek kerstpakketten bekijken

Handdoeken zijn een essentieel product dat in het dagelijks leven veel gebruikt wordt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zo zijn er onder andere badhanddoeken, maar ook handdoeken voor bij het zwembad en voor de spa. Gun jij jouw collega's een relaxte vakantie? Geef dan het handdoek kerstpakket cadeau, deze staat in het teken van ontspannen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Handdoeken
De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het handdoek kerstpakket is een mooi en goedgevuld pakket met een badhanddoek en lekkernijen.

De pakketten van Kerstpakketten Tip

De feestdagen komen er weer aan en het is de tijd van jaar om je collega's in het zonnetje te zetten. Wat dacht je van een kerstgeschenk van Kerstpakketten Tip. De geschenken zijn goedgevuld en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment met verschillende soorten pakketten. Er is veel verschillende thema's, artikelen en kleuren waaruit je kan kiezen. In de webshop kun je heel gemakkelijk aangeven waarnaar je op zoek bent, om zo doelgerichter te zoeken.

Kies het handdoek kerstpakket

Het handdoek kerstpakket staat ook wel in het teken van ontspannen, relaxen en jezelf goed verzorgen. Het pakket bestaat uit een handdoek voor onder andere de douche, de spa, wellness of zwembad. Maar ook kan het badslippers, lekkernijen en verzorgingsproducten bevatten. Zo kan er in het pakket douchegel, bodylotion en shampoo voorkomen. Wil je graag je werknemers een echte fijne vakantie wensen, dan kun je ook kiezen voor een geschenk met een reiskoffer. Hiermee worden de werknemers gemotiveerd om er even tussenuit te gaan en kunnen ze gemakkelijk mee op vakantie gaan.

Op zoek naar andere soort kerstpakketten

Het kan voorkomen dat het handdoek kerstpakket niet naar wens is of dat je een ander soort pakket in gedachte hebt. Bij Kerstpakketten Tip hebben wij een ruim assortiment met veel soorten kerstpakketten. Zo zijn er ook kerstpakketten met een grill.  Hiermee kun je lekker met je familie mee gaan tafelen tijdens de feestdagen. Tevens heeft Kerstpakketten Tip ook een collectie aan pannen. Ook deze kerstpakketten zijn erg handig in het dagelijks gebruik. Het hele assortiment is te vinden in de online webshop. Hier vind je nog veel meer soorten thema's en artikelen die in de pakketten te vinden zijn.

De handdoek kerstpakketten zijn handige pakketten en goed gevuld met zowel etenswaren als non-food artikelen

Stel je vragen

Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden? De klantenservice van Kerstpakketten Tip is iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 beschikbaar. Wij proberen jou zo goed mogelijk te helpen, waardoor jij het kerstpakket vind waarnaar je op zoek bent. Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558 of via het e-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip handdoek kerstpakketten in het assortiment?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft een collectie met handdoek kerstpakketten.

Wat zijn de bezorgkosten voor België?

De bezorgkosten voor België bedragen €54.

Kunnen de kerstpakketten op meerdere locaties geleverd worden?

Ja, het is mogelijk om de kerstpakketten op meerdere locaties te leveren. Het handigste is om voor elke locatie een nieuwe order te maken.

Zijn de prijzen van de kerstpakketten inclusief BTW?

In de webshop staan zowel inclusief als exclusief prijzen over de kerstpakketten. Dit is meestal zowel 9% als 21%, door de samenstelling van food en non-food producten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...