Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het reiskoffer kerstpakketten assortiment

Ben je op zoek naar een kerstpakket wat jouw personeel ontzettend goed kan gebruiken voor als hen op vakantie gaan? Bestel dan de reiskoffer kerstpakketten. Dit zijn geweldige geschenken die ook het hele jaar door nuttig kunnen zijn. Of je nu naar het buitenland gaat, of paar dagen weg in de buurt, het reiskoffer is ideaal in gebruik. Een reiskoffer is een handig product, waarmee je gemakkelijk je spullen van a naar b verplaatst krijgt. Bekijk hier het assortiment en de soorten kerstpakketten met dit artikel.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Reiskoffer
1 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het reiskoffer kerstpakket bevat een koffer, prosecco en etenswaren.

Bestel het wijnkado

Los van het reiskoffer kerstpakket hebben wij ook wijnkado's in ons assortiment. Dit zijn geschenken die volledig in het teken staan van wijn. Zo heb je keuze uit verschillende soorten wijnen, en bij sommige geschenken bevat het ook nog andere artikelen zoals een wijnopener en wijnglazen. In de webshop van Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk het wijnkado bestellen.

Wat houd het reiskoffer kerstpakket in?

Houden jouw personeelsleden van op vakantie gaan? Dan is het reiskoffer kerstpakket een fijn geschenk om cadeau te geven. Het pakket bevat een reiskoffer, de kleur en maat is per pakket verschillend. Hierin kun je gemakkelijk al je spullen in kwijt en is handig om mee te nemen. Tevens bevat het pakket handige artikelen om mee te nemen op vakantie, zoals douchegel en shampoo in een klein formaat. Maar ook bevat het pakket lekkernijen en drankjes om de vakantie mee te kunnen vieren. Het pakket is ieder jaar ontzettend populair. We raden je dan ook aan om tijdig te bestellen waardoor je nog alle keuze hebt. Omdat je interesse hebt in de reiskoffer, raden we je ook aan om een kijkje te nemen bij de koeltas. Ook dit is een handig en fijn product om mee te nemen op vakantie.

Bekijk de andere soorten kerstpakketten

Kerstpakketten Tip heeft veel soorten kerstpakketten, waardoor ieder bedrijf wel een pakket kan vinden naar keuze. De pakketten zijn verdeeld in zowel thema's, als op prijzen en artikelen. Bekijk de speaker collectie, voor kerstpakketten met geluidsboxen. Dit zijn handige apparaten waarmee je met meerdere kunt genieten van muziek. Of bekijk het manden kerstpakket. Hierbij kan het pakket zowel verpakt zitten in een mand, als een mand in het pakket bevatten. Het is een gezellig pakket met veel lekkernijen en etenswaren.

De reiskoffer kerstpakketten zijngoed gevuld met een koffer, spellen, drank en lekkernijen

Vragen of meer informatie nodig over het reiskoffer kerstpakket?

Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd terecht bij de klantenservice van Kerstpakketten Tip. Ook als je advies nodig hebt over welk pakket je het beste kunt bestellen of als je meer informatie nodig hebt over een bepaald kerstpakket, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn online bereikbaar via de live chat in de webshop en het e-mail service@kerstpakkettentip.nl, maar ook telefonisch via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip ook reiskoffer kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip verkoopt ook reiskoffer kerstpakketten.

Is het kerstpakket exact hetzelfde als op de afbeelding in de webshop?

Ja, de afbeelding in de webshop is een foto van het kerstpakket zelf. Je kunt dus exact hetzelfde kerstpakket verwachten als wat op de foto staat afgebeeld.
 

Zijn de prijzen van de kerstpakketten inclusief btw?

Ja, kerstpakketten hebben door de combinatie van food als non-food producten, zowel 9% als 21% btw. In de webshop staan zowel de prijzen inclusief als exclusief btw aangegeven.

Kan ik de samenstelling van een kerstpakket veranderen?

Ja, het is mogelijk om een bestaand kerstpakket her in te delen. Dit kan vanaf een minimale afname van 100 stuks. Je kunt zowel een volledig nieuw kerstpakket samenstellen, of een verandering in een bestaand kerstpakket aanbrengen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...