Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Persoonlijke kerstpakketten bestellen

Een kerstgeschenk wordt aan het eind van het jaar cadeau gedaan om het personeel en zakenrelaties te bedanken voor de inzet. Met een kerstpakket kun je het personeel motiveren en laten weten dat je hen waardeert. Door een persoonlijk kerstpakket cadeau te geven zul je dit nog meer accentueren en zal iedereen zich speciaal voelen. De kerstpakketten kunnen vanaf een minimale afname van 100 stuks besteld worden.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Persoonlijk
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Bestel bij Kerstpakketten Tip

Met de vele jaren ervaring van Kerstpakketten Tip zijn wij de nummer een van Nederland met de grootste inpakcentrales. Wij bieden de beste prijsgarantie en geven persoonlijk advies. Het assortiment van Kerstpakketten Tip bestaat uit talloze kerstpakketten, die elk jaar zorgvuldig worden ontworpen en samengesteld. Wij hopen hiermee onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat jij ieder jaar het perfecte kerstcadeau aan jouw personeel en zakenrelaties kunt geven.

Een persoonlijk kerstpakket cadeau geven

De persoonlijke kerstpakketten zijn ontzettend fijne en gepersonaliseerde kerstpakketten om cadeau te geven. Je kunt er voor kiezen om het kerstpakket zelf samen te stellen, dit kan bij een minimale afname van 100 stuks. Maar je kunt er ook voor kiezen om een standaard kerstpakket persoonlijker te maken door een kerstkaart erin te verwerken met je eigen kerstwens. Tevens kun je een doos op maat laten maken en het logo van het bedrijf in het kerstpakket laten verwerken. Hierdoor zal het personeel zich enorm gewaardeerd voelen.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ludieke kerstpakketten een persoonlijk tintje te geven door in elk pakket een eigen geschreven kerstkaart en het bedrijfslogo erin te verwerken. Hierdoor krijgt iedereen een persoonlijke bedankje en zullen ze zich zeer gewaardeerd voelen.

Keuze uit al onze kerstpakketten

Er zijn veel soorten kerstpakketten thema's waar je uit kunt kiezen zoals bijvoorbeeld het wellness thema. Dit thema bestaat uit kerstpakketten met spa producten en verzorgingsproducten waarmee je kunt genieten van een wellness dag. Maar ook is er keuze uit de ecologische kerstpakketten, die ecologisch zijn verpakt en ingepakt met duurzame producten. Ook deze pakketten kun je laten personaliseren om het nog unieker te maken.

Vragen of onduidelijkheden over het persoonlijk kerstpakket

Het kan natuurlijk voorkomen dat er nog bepaalde vragen of onduidelijkheden zijn over onze kerstpakketten. Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie persoonlijke kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kunt je persoonlijke kerstpakketten bestellen. Bij een minimale afname van 100 stuks, kun je de kerstpakketten laten personaliseren door eigen kerstwensen, kerstkaarten en het bedrijfslogo er in te laten verwerken.

Kan ik een eigen kerstwens of kerstkaart in het pakket laten verwerken?

Ja, je kunt een eigen kerstwens of kerstkaart in het pakket laten verwerken. Voor de handelingen komen er wel extra kosten bij kijken.

Kan ik bij jullie een giftcard kopen, waarmee het personeel zelf hun cadeau kan uitkiezen?

Ja, bij ons kun je ook giftcards voor het personeel kopen. Dit kan fysiek een pasje zijn met een inlogcode, waarmee ze aan de hand van een puntensysteem zelf hun kerstcadeau kunnen uitkiezen. Maar ook kunt u kiezen voor een e-voucher, dit is via de mail.

Kan ik de samenstelling van een kerstpakket wijzigen?

Ja, je kunt bij ons zelf een pakket samenstellen of wijzigingen aanbrengen in een bestaand pakket. Stel dat een pakket niet helemaal naar wens is omdat het een bepaald product mist, kun je dit aan ons doorgeven en wij zullen er voor zorgen dat jij het pakket naar wens krijgt. Het zelf samenstellen of wijzigingen aanbrengen in een bestaand pakket is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...