Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het ludieke kerstpakketten assortiment

Kerstpakketten Tip heeft een online assortiment aan ludieke kerstpakketten voor je medewerkers waar ze echt blij van worden. We weten allemaal dat eind van het jaar, de tijd is waarin we onze medewerkers extra in het zonnetje kunnen zetten. Dit pakket is hier perfect voor. Het ludieke kerstpakket is een pakket met een leuke en speelse sfeer en bevat leuke producten.

 

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Ludieke
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Kerstpakketten Tip

Als een kerstpakket cadeau geven bovenaan jouw prioriteitenlijst staat, bekijk dan snel het aanbod van Kerstpakketten Tip. Bestel vandaag nog online en eenvoudig jouw ludieke kerstpakketten. Wij hebben elk jaar een nieuw kerstpakket assortiment, met nieuwe en verrassende producten. Dus voor het kerstpakket van het jaar voor al je werknemers, kun je bij ons terecht. Bestel zo vroegtijdig, zodat de kerstpakketten naar wens nog genoeg voorradig zijn.

Waarom kiezen voor het ludieke kerstpakket

We vinden het allemaal erg leuk om onze medewerkers met kerst iets speciaals te geven. Maar wat als je niet zeker weet welk cadeau het meest geschikt is? Maak je geen zorgen, want we hebben precies wat ze nodig hebben: leuke, speelse geschenken. De kerstpakketten zal iedereen doen glimlachen, zeker in deze tijd van het jaar. De producten die in het ludieke kerstpakket zitten varieert van een dartbord, bier en verschillende lekkernijen. Het zijn in het algemeen leuke pakketten met een verrassende inhoud.

Het gehele assortiment

Het assortiment bestaat uit veel meer soorten thema's waar je uit kan kiezen. Zijn jouw medewerkers ontzettend sportief? Of wil je hun graag motiveren om lekker te gaan sporten? Het sportief kerstpakket is hier dan perfect voor. In dit pakket  zitten verschillende artikelen die ze kunnen gebruiken bij het sporten. Maar ook hebben we een geschenk dat in het teken staat van tapas. Het pakket heeft meerdere hapjes en serveerplanken, die ook handig zijn tijdens de feestdagen.

Wij staan voor je klaar!

Wij hopen dat jouw zoektocht naar hét kerstgeschenk voor al je medewerkers goed verloopt. Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden over de kerstpakketten? Dan kun je ons telefonisch of per mail bereiken. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook als je advies nodig hebt over het vinden van het beste kerstpakket kun je bij ons terecht. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen pakket samen te stellen, hiervoor kun je op de website een formulier invullen met al je wensen. Tevens voor het maken van een afspraak in onze showroom, kun je een afspraak maken op onze website.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een ludiek kerstpakket bestellen?

Ja, bij ons kun je ludieke kerstpakketten bestellen. Dit zijn leuke en speelse pakketten met een verrassende inhoud.

Kan ik mijn kerstpakketten zelf komen ophalen?

Nee, wegens de enorme drukte bij de inpakcentrale is het helaas niet toegestaan om je eigen kerstpakketten op te komen halen.

Wat moet ik doen als een product niet in goede staat is?

Wanneer een product in gebreken blijkt te zijn, kun je hierover contact opnemen bij onze klantenservice. Dit kunt je telefonisch of per mail doen.

Kan ik mijn bestelling op meerdere vestigingen laten leveren?

Ja, het is mogelijk om je bestelling op meerdere vestigingen te laten leveren. Wel is het verstandig om per vestiging een aparte order te maken.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...