Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Wie zijn wij?

Kerstpakkettip.nl heeft jarenlange ervaring in de kerstpakketten- en eindejaarsgeschenkenbranche. Wij zijn gevestigd in Nederweert (Limburg) waar we met een team dat bestaat uit onder andere, marketeers, designers en software engineers ieder jaar weer zorgen voor de beste service en de hoogste kwaliteit.

Grootste aanbieder

Kerstpakkettentip.nl is door de jaren heen één van de grootste en bekendste aanbieders van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in Nederland. Door onze ervaring weten wij welke wensen en behoeften onze doelgroep heeft en passen dit ook toe in het samenstellen van ons assortiment.

Unieke collectie

Ieder jaar is ons team druk bezig om alle trends en ontwikkelingen in kaart te brengen. Door de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen toe te passen proberen wij ieder jaar weer originele kerstpakketten aan ons assortiment toe te voegen. Hiermee willen wij bewerkstelligen dat u een nóg betere keuze heeft uit hoogwaardige kwaliteitspakketten.

Opslag en inpak

Door een nauwe samenwerking met ongeveer 150 medewerkers uit verschillende branches wordt het mogelijk gemaakt om snel en adequaat in te spelen op uw wensen en behoeften. Onze opslag en inpak vindt plaats op diverse locaties verdeeld over heel Nederland waardoor wij over een toereikende voorraad en snelle levertijd beschikken.

Wat kenmerkt ons:

  • Omvangrijke kerstpakketten
  • Ieder jaar een voortreffelijke en bijzondere collectie pakketten
  • Klantenservice die kan voorzien in al uw wensen omtrent de pakketten
  • De laagste prijsgarantie
  • U kiest de leverdatum

Heeft u tips/suggesties en/of verbeterpunten voor onze website? Neem dan direct contact met ons op. Wij denken graag met onze klanten mee en willen u graag verder helpen. Onze klantenservice staat ieder moment klaar voor uw vragen. Hopelijk heeft u na het lezen van de verstrekte informatie een duidelijk beeld over onze organisatie. Wij wensen u veel plezier tijdens de zoektocht naar een geschikt of passend kerstpakket!

Team Kerstpakkettentip.nl

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...