Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Plaid en deken kerstpakket

Het perfecte cadeau tijdens deze koude winterdagen zijn plaid en deken kerstpakketten. Stel het je is voor: Je komt thuis van een lange en drukke werkdag op een koude winterse dag, waarbij het gesneeuwd en/of geregend heeft. Bij thuiskomst wil je graag gaan genieten en ontspannen op de bank met een warme deken. Dat kan met dit kerstpakket! Het bevat zowel een plaid of deken, maar ook lekkernijen waarmee je de avond met gemak doorheen komt. Vind jij ook dat het personeel een fijne avond verdient na een werkdag? Bestel dan de plaid en deken kerstpakketten!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Plaid / Dekens
26 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het plaid en deken kerstpakket is een pakket vol met lekkernijen, wijn en een deken.

De collectie van Kerstpakketten Tip

Het gehele aanbod aan kerstpakketten op Kerstpakketten Tip is onderverdeeld in kleinere collecties. Zo heb je collecties die zijn onderverdeeld in bepaalde thema's, kleuren, landen, prijzen of artikelen. Bij het plaid en deken kerstpakket is de collectie verdeeld met het artikel. Dit betekent dat alle kerstpakketten het artikel bevatten. Bekijk de kerstpakketten collectie en ontdek de verschillende soorten keuzes.

De inhoud van een plaid en deken kerstpakket

Het kerstpakket staat in het teken van een fijne deken of plaid voor zowel op de bank als op de grond om op te zitten. Zo kun je het in de avond gebruiken bij het kijken van een spannende film, of in de middag tijdens een picknick in het bos. Het pakket bevat verschillende lekkernijen, etenswaren en drankjes om de feestdagen mee te kunnen vieren. Wil je het graag nog knusser maken? Kies dan voor een lantaarn. Hiermee kun je zowel binnenhuis als buitenhuis opfleuren en verlichten door middel van een lantaarn met kaars erin.

Wat dacht je van deze kerstpakketten?

Is het plaid en deken kerstpakket toch niet helemaal jouw ding of waarnaar je op zoek bent? Dat kan! Kerstpakketten Tip heeft nog veel meer soorten kerstpakketten waaruit je kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan etagere kerstpakketten. Dit zijn ontzettend leuke kerstpakketten tijdens de feestdagen. Deze bevatten zowel etenswaren, als een leuk borrelplank met verschillende lagen waarmee je de visite goed en op een leuke manier de hapjes kunt serveren. Neem ook eens een kijkje bij het pizzaoven assortiment. Dit zijn pakketten met een kleine pizzaoven waarmee je op een gezellige manier aan tafel, lekkere pizza's kunt maken.

De plaid en deken kerstpakketten zijn rijk gevulde pakketten met zowel food als non-food artikelen.

Vragen over de plaid en deken kerstpakketten?

Zijn er bepaalde vragen, problemen of onduidelijkheden? Wacht dan niet en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Kerstpakketten Tip wilt jou graag zo goed mogelijk helpen, waardoor jij en het personeel kan gaan genieten van de feestdagen. Je kunt contact opnemen via zowel de live chat, e-mail als via de telefoon op werkdagen van 09:00 tot en met 17:00 uur. Het e-mailadres waarop je ons kunt bereiken is service@kerstpakkettentip.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip ook een Plaid en deken kerstpakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft ook een collectie met plaid en deken kerstpakketten. Ideaal voor de koude winterdagen.

Tot wanneer kunnen er kerstpakketten besteld worden?

Er is geen exacte datum tot wanneer de kerstpakketten besteld kunnen worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid voorraad en de transportplanning. Het is wel verstandig om op tijd al je kerstpakketten in te kopen, om nog keuze te hebben uit de gehele collectie.

Kan ik de kerstpakketten op een gemakkelijke manier vergelijken met elkaar?

Kerstpakketten Tip maakt geen gebruik van brochures, maar wel heb je de mogelijkheid om de kerstpakketten te vergelijken. In de webshop kun je gemakkelijk kerstpakketten aanklikken en vergelijken met elkaar door middel van de vergelijkknop. Hierdoor krijg je overzichtelijk de kerstpakketten langs elkaar te zien.

Hoe worden de producten in het pakket geteld?

Alle producten worden een voor een geteld. De doos en kerstkaart worden ook meegeteld omdat deze ook in de verkoopprijs inbegrepen zitten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...