Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De collectie aan lantaarn kerstpakketten

Maak het thuis gezelliger met het lantaarn kerstpakket. Dit is een pakket waar een kleine lantaarn met een kaars erin zit. Dit is zowel leuk voor buiten als binnen huis. Het fleurt je tuin, maar ook je woonkamer mee op. Wil jij graag je werknemers dit pakket cadeau geven, neem dan snel een kijkje in het assortiment en vind het pakket dat het beste bij hen past.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Lantaarn
12 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het lantaarn kerstpakket bevat een lantaarn en lekkernijen.

De feestdagen komen eraan

De tijd van het jaar is weer aangebroken, de dagen worden kouder, korter en donkerder. De straten worden verlicht met lampjes en in huis wordt er voor de gezelligheid een kerstboom geplaatst die met de hele familie wordt versierd. De lantaarn kerstpakketten passen hier perfect bij. Wil je liever een ander kerstpakket? Kerstpakketten Tip heeft een ruim assortiment met vele andere kerstpakketten. Neem gerust een kijkje en vind het kerstpakket voor je werknemers.

Waarom kiezen voor het lantaarn kerstpakket?

De lantaarn is een mooi ontworpen product, die zowel gebruikt kan worden als decoratie voor in het huis, maar ook voor in de tuin. Het is zo ontworpen dat het gebruikt kan worden voor buiten. Door de glazen wanden, kan de kaars ook buiten branden. De lantaarn zal in elke huis en tuin een mooi plekje kunnen krijgen. Het pakket heeft een goede combinatie met zowel food als non-food artikelen. Zeker met de feestdagen is dit pakket erg leuk, het zorgt voor verlichting en gezelligheid met deze donkere maar gezellige dagen. Tevens kun je kiezen voor de kerstpakketten met manden. Ook dit zijn leuke pakketten die zorgen voor sfeer, maar die ook handig zijn om spullen in op te bergen of mee te nemen.

Is het lantaarn kerstpakket niet wat je zoekt?

Het kan dat het lantaarn kerstpakket, niet helemaal jouw smaak is. Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment met veel meer soorten kerstpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken bij het etagere assortiment. Dit is ook een mooi artikel, dat sfeer geeft aan tafel. Door de meerdere lagen aan schaaltjes, ziet het er niet alleen leuk uit maar bespaard het ook ruimte op tafel. Of vind je muziek een belangrijk aspect? Dan kun je ook kiezen voor het speaker kerstpakket. Dit kerstpakket bevat een geluidsbox, die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen en waar dat je ook bent kunt genieten van muziek.

De lantaarn kerstpakketten zijn goedgevuld met zowel etenswaren als een lantaarn.

Vraag het de klantenservice!

Heb je bepaalde vragen of onduidelijkheden over de kerstpakketten? Wacht dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij willen je graag zo goed mogelijk helpen om jouw een fijne kerst en eind van het jaar te kunnen bezorgen. Je kunt gemakkelijk iedere werkdag contact met ons opnemen via de mail, live chat, maar ook telefonisch. Wij zullen je hier dan zo goed mogelijk proberen te helpen, en er alles aan doen om voor jouw een bijpassend en fijn geschenk te kunnen vinden.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Zijn er ook lantaarn kerstpakketten te vinden in de webshop?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft een collectie aan lantaarn kerstpakketten in het assortiment.

Is er een mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je je eigen kerstpakket laten samenstellen vanaf een minimale order van 100 stuks. Dit kan zowel via online als een bezoek aan de showroom.

Hoe kan ik een afspraak inplannen voor in de showroom?

Onze showroom kun je bezoeken vanaf een minimale afname van 100 stuks. Je kunt gemakkelijk via de webshop een aanvraag indienen. Tevens kun je contact opnemen met de klantenservice.

Hoe weet ik of mijn aanvraag goed is ontvangen?

Na het indienen van een aanvraag, ontvang je binnen vijf minuten een bevestigingsmail. Stel dat je dit niet krijgt, kan er iets mis zijn gegaan. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...