Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
Food kerstpakket

Kerstpakket filteren op eten en drinken

We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren heeft als het gaat om het assortiment van lekkernijen in kerstpakketten. Daarom hebben we een handige filteroptie toegevoegd waarmee je eenvoudig de pakketten kunt selecteren die voldoen aan jouw specifieke food wensen.

Of je nu op zoek bent naar pakketten met luxe chocolade, hartige snacks, heerlijke wijnen, ambachtelijke kazen of andere culinaire lekkernijen, je kunt het gewenste type food product selecteren en direct de bijpassende kerstpakketten bekijken. Op deze manier kun je snel en efficiënt de pakketten vinden die perfect passen bij de smaakvoorkeuren van jouw medewerkers of relaties. Zo wordt het vinden van de ideale kerstpakketten voor jouw gelegenheid een stuk gemakkelijker.

Kerstpakketten Food

Food kerstpakket samenstellen

Bij de meeste kerstpakketten draait het om heerlijk eten en drinken. Het is daarom ontzettend belangrijk om de inhoud van een specifiek kerstpakket goed te bekijken voordat je tot aankoop overgaat. Maar wat als je nou moeite hebt met kiezen uit ons enorme assortiment van maar liefst 800 kerstpakketten? Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je: maak een afspraak met onze enthousiaste stylisten in onze inspirerende showroom!

En het beste nieuws? Je kunt al een afspraak maken vanaf 100 stuks! Samen met onze experts zul je tijdens de afspraak een adembenemend kerstpakket samenstellen, rekening houdend met allergieën en geloofsovertuigingen. Maar dat is nog niet alles! In onze showroom kunnen we ook jouw kerstpakket personaliseren. Denk aan het bedrukken van jouw logo op een artikel of het toevoegen van een feestelijk kerstkaartje.

Klanten over ons Beoordelingen Kerstpakketten Tip wordt door + klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,2/10!
Cross Internet

Prachtige webshop met een ontzettend mooi en groot aanbod. Al vele jaren op rij kerstpakketten besteld met volle tevredenheid. Communicatie en leveringen lopen volgens plan en er wordt goed gecommuniceerd vanuit Kerstpakketten Tip. Tot volgend jaar!

9,2/10
Van Geleuken Infra

Voor het vijfde jaar op rij kerstpakketten besteld via jullie website en wederom alles keurig verlopen. Wij kunnen geen verbeteringen noemen, dus ga zo door en uiteraard tot volgend jaar!

9,2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...