Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het volledige aanbod aan fondue kerstpakketten

Het fondue kerstpakket is een perfect cadeau, dat goed bij de feestdagen past. Het is een gezellige activiteit om samen te doen met je vrienden of familie. Je kunt dit pakket zowel als kaasfondue gebruiken , maar je kunt hem ook na het avondeten als dessert gebruiken met gesmolten chocolade. Het is een leuk product, wat ook nog eens goed smaakt. Bekijk de gehele collectie en vind jouw kerstpakket.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Fondue
3 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het fondue kerstpakket bevat kaas en wijn.

Bestel de kerstpakketten

Op de website van Kerstpakketten Tip staan nog veel meer soorten kerstpakketten. Je kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen. Je kunt gemakkelijk de kerstpakketten waar jouw interesses bij liggen vinden, door middel van de zoekfilters. Na het vinden van het kerstpakket, kun je heel eenvoudig de stappen in het winkelmandje volgen. Hier kun je ook uit verschillende betaalmethoden kiezen, waaronder achteraf betalen. Dit maakt het online bestellen niet alleen maar gemakkelijk maar ook veiliger. Daarnaast kun je zelf ook je eigen gewenste leverdatum kiezen, waarop jij graag de kerstpakketten ontvangt. Bekijk de gehele Kerstpakketten Tip assortiment en vind het pakket waar jij en je werknemers blij van worden.  

Bekijk het fondue kerstpakket

De fondue kerstpakketten zijn ontzettend leuke geschenken om te krijgen. De fondue kan gebruikt worden om kaas er in te laten smelten, maar ook chocolade. Het pakket bevat ook verschillende ingrediënten die je er in kunt dippen, maar ook kan er een lekkere wijn inzitten voor bij het eten. Doordat je met fonduen steeds bezig bent om er ingrediënten in te dippen maakt dit het juist ook gezellig. Dus gun je het personeel een gezellige avond met vrienden of familie? Kies dan voor het fondue kerstpakket. Of wil je liever het personeel supporten om een gezondere levensstijl aan te nemen? Kies dan voor de geschenken met een blender. Met een blender kun je zelf gezonde en lekkere smoothies mee maken.

Kies voor een ander kerstpakket

Kerstpakketten Tip heeft een talloze collectie aan verschillende kerstpakketten. Is het fondue kerstpakket toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Geen probleem want wij hebben veel meer in petto! Bekijk het wok kerstpakket. Het pakket zit dan gevuld met een wokpan en andere lekkere ingrediënten, waarmee je je maaltijden kunt wokken. Maar ook hebben we kerstpakketten met glaswerk. Dit zijn kerstpakketten die artikelen bevatten van glas. Zo kun je denken aan glazen, schalen, borden en mokken. Dit zijn 2 voorbeelden van pakketten die wij in ons assortiment hebben, maar er is keuze uit nog veel meer. Kijk hiervoor rustig op je gemak in de webshop van Kerstpakketten Tip.

De fondue kerstpakketten bevat chocolade, lekkernijen en wijn.

Heb je vragen?

Heb je bepaalde vragen over de kerstpakketten? Wacht niet en stel ze aan onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 voor je klaar. Dus, heb je vragen op het gebied van de pakketten, het bestellen, verzenden of het samenstellen ervan? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Je kunt ons gemakkelijk via de telefoon, mail of live chat bereiken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip fondue kerstpakketten?

Ja, wij hebben een collectie met fondue kerstpakketten.

Kunnen er gepersonaliseerde kerstkaarten in de kerstpakketten?

Ja, je kunt je gepersonaliseerde kaart of kerstwens naar ons doorsturen, wij zullen deze dan meenemen in de kerstpakketten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Kan ik op jullie website een brochure aanvragen?

Nee, wij werken niet met brochures. Wel kun je op de website gemakkelijk de kerstpakketten met elkaar vergelijken en uitprinten.

Levert Kerstpakketten Tip in België?

Ja, Kerstpakketten Tip levert ook de kerstpakketten in België.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...