Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bekijk het grill kerstpakket assortiment

Je medewerkers hebben dit jaar hard voor jou en het bedrijf gewerkt, waardoor het nu op het einde van het jaar tijd wordt om ze wat waardering te tonen. Hoe kan dat beter dan met een product waarmee ze heerlijke maaltijden kunnen maken tijdens de feestdagen? Met deze mooie grill kerstpakketten kunnen jouw medewerkers met hun familie en geliefden een overheerlijke kerst vieren.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Grill
4 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het grill kerstpakket is een goedgevuld pakket met een grillplaat, bier en lekkernijen.

Bekijk Kerstpakketten Tip

Bij Kerstpakketten Tip zorgen wij er ieder jaar voor dat er een nieuwe, verbeterde, en met de tijd mee kerstpakketten online staan. Ieder jaar zijn wij druk bezig met het samenstellen van de perfecte combinaties. Bij kerstpakketten Tip is er veel meer dan alleen de kerstpakketten in de webshop. Je kunt je eigen kerstpakketten samenstellen, maar je kunt er ook voor het keuzeconcept kiezen waarbij de werknemers een eigen cadeau kunnen uitkiezen door middel van een cadeaubon.

Ben je op zoek naar een baan ? Vind jij de kerst ook een van de fijnste dagen van het jaar? Kom dan bij ons werken! Wij hebben verschillende vacatures openstaan op zowel sales, marketing, webbeheer en op design gebied.

Wat houdt het grill kerstpakket in?

Het grill kerstpakket is een luxe pakket met lekkernijen en een grillplaat. Met dit pakket kun je gezellig met je vrienden, familie en geliefden gaan tafelen rondom de grill. De artikelen die kunnen voorkomen bij dit thema zijn een grillplaat, multifunctionele contactgrill, bbq en gourmetset. Het pakket is handig en fijn pakket, die zeker tijdens de feestdagen goed te gebruiken is. Wil je liever bij andere kerstpakketten rondkijken? Dat kan, wat dacht je van de snijplank kerstpakketten!

Het volledige assortiment

Het kan voorkomen dat de grill kerstpakketten niet helemaal jouw ding zijn, of dat je toch naar iets anders op zoek bent. Bij Kerstpakketten Tip hebben wij veel meer soorten pakketten in het assortiment. Zo kun je gemakkelijk op artikel zoeken. Klik bij de zoekfilter van artikelen in de webshop bijvoorbeeld 'trolley' aan. Je krijgt dan alle pakketten te zien waar een trolley in zit. Ook dit is een handig en leuk pakket om weg te geven, zeker tijdens de vakantiedagen.

De grill kerstpakketten bevatten een multifunctionele contactgrill en etenswaren.

Kerstpakketten Tip staat voor je paraat!

Kerstpakketten Tip wenst jou een fijne kerst en een goede afsluiting van het jaar. Wij hopen dat het vinden van een kerstpakket is gelukt, maar het kan voorkomen dat er bepaalde vragen zijn ontstaan. Je kunt ons gerust een berichtje sturen of bellen om op deze vragen antwoord te krijgen. Wij helpen jou graag verder! Is het kerstpakket toch niet helemaal naar wens? Neem dan eens een kijkje bij het lantaarn kerstpakket.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie terecht voor grill kerstpakketten?

Jazeker, bij Kerstpakketten Tip kun je terecht voor grill kerstpakketten.

 

Bezorgen jullie de kerstpakketten ook aan huis?

De kerstpakketten kunnen ook aan huis bezorgt worden. Hiervoor wordt meestal een extern pakketdienst voor ingeschakeld.

Is het mogelijk om na het aangeven van de leverdatum, deze nog te kunnen veranderen?

Wanneer je de leverdatum wilt veranderen, neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen voor je kijken of dit mogelijk is zowel met de drukte als de transportplanning.

Hoe laat worden de kerstpakketten geleverd?

De kerstpakketten worden op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 op locatie geleverd.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...