Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het snijplank kerstpakket assortiment

Wil jij graag dat jouw personeel, sterren in de keuken worden? Dan hebben wij het perfecte kerstpakket voor je! Je kunt dit jaar de kook- en snijkunsten naar een hoger niveau tillen met een van onze prachtige snijplank kerstpakketten. We bieden ze in verschillende vormen, maten en materialen aan. Het mooie van een snijplank voor in je keuken is dat je hem het hele jaar door kunt gebruiken. Wacht niet en bekijk hierbeneden het gehele assortiment van de snijplank kerstpakketten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Snijplank
30 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het snijplank kerstpakket zit vol met lekkernijen en hapjes, die je gemakkelijk kunt serveren en snijden op een snijplank.

Bestel gemakkelijk online je kerstpakketten

Kerstpakketten Tip heeft al jarenlang ervaring met het verkopen van kerstpakketten. Het assortiment is geheel en alleen maar online te verkrijgen. Door het gebruiken van de zoekfilters, vind je gemakkelijk waarnaar je op zoek bent. Je kunt in de webshop online veilig en risicoloos bestellen, door middel van het gebruik maken van achteraf betalen. Tevens kun je gemakkelijk aangeven op welke datum jij graag je kerstpakketten geleverd zou willen hebben. Bestel bij kerstpakketten Tip je kerstpakketten en geniet van de mooie en gezellige feestdagen met vrienden, familie en geliefden.

Het snijplank kerstpakket

Het snijplank kerstpakket is een geschenk waar iedere werknemer wel  iets mee kan. Een snijplank is een noodzakelijk artikel tijdens het koken, en dat in iedere keuken handig en nuttig is. Het pakket bevat zowel een snijplank maar ook ingrediënten, lekkernijen en dranken. De snijplanken verschillen per pakket, de een is van hout en de ander van kunststof. Kies het pakket dat het beste bij de werknemers past. Wat ook een fijn kerstpakket is, is de pizzarette. Je kunt met behulp van een snijplank, alle ingrediënten voor op een pizza fijnsnijden. Je kunt dan heel gemakkelijk je eigen mini pizza's beleggen en opwarmen in de pizzarette.

Keuze genoeg!

Kerstpakketten Tip heeft niet alleen het snijplank kerstpakket, maar nog talloze andere kerstpakketten in het assortiment. Zo heb je een bbq geschenk die onder andere een bbq, bbq benodigdheden en etenswaren bevat. Maar ook kun je kiezen voor het kerstpakket met een rugzak. Dit pakket bevat een handige tas, waarmee je gemakkelijk je spullen mee kunt dragen. Over het algemeen zijn alle pakketten ook gevuld met food-artikelen. Dit kunnen onder andere chips, drankjes, nootjes en pasta zijn.

De snijplank kerstpakketten zijn goedgevuld met eten en handig te gebruiken bij het snijden van etenswaren.

Op zoek naar hulp?

Heb je hulp nodig omdat je bepaalde vragen of onduidelijkheden hebt of loop je tegen problemen aan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen, waardoor jouw vragen en onduidelijkheden worden beantwoord en je problemen worden opgelost. Wij zijn iedere werkdag van 9:00 tot en met 17:00 bereikbaar via de mail, live chat en telefonisch.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik hier terecht voor snijplank kerstpakketten?

Jazeker, Kerstpakketten Tip verkoopt snijplank kerstpakketten.

Kan ik het exacte kerstpakket verwachten die op de foto in de webshop staat afgebeeld?

Ja, de afbeelding is een foto van het exacte kerstpakket wat je besteld.

Kan er een kerstkaart met kerstwens in het pakket worden verwerkt?

Ja, het is mogelijk om een kerstkaart met eigen kerstwens in het pakket te verwerken. Wel kunnen er hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wat als ik geen antwoord kan vinden op mijn vraag?

Het kan voorkomen dat je nog met bepaalde vragen zit. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 via de live chat, e-mail en telefonisch bereikbaar. E-mailadres: service@kerstpakkettentip.nl. Telefoonnummer: + 31 (0) 853 018 558.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...