Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het personeel bedanken met een kerstattentie

Om je personeel in het zonnetje te zetten hebben wij van Kerstpakketten Tip aan het einde van het jaar speciale kerstattenties. Door onze brede selectie kerstpakketten is het eenvoudig om jouw perfecte kerstattentie te vinden! Kijk gerust rond op onze kerstpakketten website en laat je verrassen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Kerstattentie
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod kerstattenties om je personeel je waardering mee te laten zien

Uitgebreide collectie mooie kerstattenties

Welkom bij de webshop van een van de grootste online kerstattentie aanbieders van Nederland. Kerstpakketten Tip heeft een aanbod met meer dan 800 kerstattenties. Wij hebben ook een heel divers aanbod, zodat er voor jou als klant altijd wel iets leuks bij zit. Sorteer eenvoudig de verschillende opties op kleur, prijs of thema zodat jij gemakkelijk het gewenste kerstgeschenk vindt. Klik op de foto's van de kerstpakketten voor een beschrijving en de specificaties van een specifiek bedankpakket. Vergeet niet om gebruik te maken van de kerstpakkettenvergelijker! Dit is een zeer handig hulpmiddel voor als je nog twijfelt tussen bepaalde kerstpakketten. Voeg gemakkelijk een aantal kerstpakketten toe aan de vergelijker en kijk wat de verschillen zijn tussen de opties. Dit is een snelle en eenvoudige manier om het kerstpakket te vinden dat het beste bij jou past, dus maak er zeker gebruik van! Ben je als particulier opzoek naar een mooi kerstgeschenk? Neem dan even een kijkje bij onze particuliere kerstpakketten. Hier vind je ons aanbod kerstpakketten beschikbaar voor particulieren.

Een leuke kerstattentie voor je medewerkers

Maar welk kerstpresentje geef je aan jouw medewerkers, relaties en klanten? Het kerstpakket is uitgegroeid tot een blik van waardering naar het personeel en inhoud is veranderd. Van dozen gevuld met eten, naar kerstgeschenken bestaande uit cadeaukaarten, gadgets, belevenissen en meer. Dit betekent echter niet dat het kerstpakket met eten zijn beste tijd heeft gehad, sterker nog, deze doen het nog beter dan ooit! Wat maakt dit traditionele kerstpakket nou juist zo leuk? De ervaring natuurlijk! Wanneer jouw zaken relatie of medewerker een traditioneel kerstpakket ontvangt is het altijd weer spannend wat er nu in de doos zit. Het uitpakken van een kerstpakket is elk jaar weer onmisbaar kerstgevoel.

Je eigen kerstattentie samenstellen

Heb je meerdere kerstgeschenken bekeken en zou je graag nog een aantal producten willen toevoegen of weglaten? Neem dan eens een kijkje naar onze maatwerk optie. Voor bestellingen vanaf 100 stuks is het mogelijk om zelf je kerstgeschenk samen te stellen. Vul het formulier in op de maatwerk pagina en verstuur deze naar ons. Dan gaan onze stylisten aan de slag om jouw perfecte kerstpakket samen te stellen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in een van onze showrooms. Ga hiervoor naar onze showroom pagina en kom gezellig langs voor een kopje koffie.

Kerstattentie collectie om je personeel, vrienden of familie mee te verrassen

Waarom is een kerstattentie belangrijk?

Waarom is het eigenlijk zo belangrijk om een kerstattentie te geven? We gaan graag wat dieper in op de betekenis en waarde van het geven van een kerstattentie.

Een kerstattentie is meer dan alleen een geschenk; het is een manier om relaties te versterken. Het laat zien dat je aan iemand denkt en waarde hecht aan de band die jullie delen. Of het nu gaat om familieleden, vrienden, collega's of zakenpartners, het geven van een attentie laat zien dat je om hen geeft en je verbondenheid wilt versterken. Het kan een gevoel van warmte en genegenheid creëren, waardoor de banden nog hechter worden.

Kerst is een tijd van vreugde, en het geven van een kerstattentie draagt bij aan de positieve sfeer van het seizoen. Het is een moment waarop je anderen kunt verrassen en een glimlach op hun gezicht kunt toveren. Het ontvangen van een attentie kan een gevoel van opwinding en dankbaarheid opwekken, en het kan iemand eraan herinneren dat ze geliefd en gewaardeerd worden. Het delen van deze vreugdevolle momenten versterkt de betekenis van de kerstperiode.

Daarnaast laat een kerstattentie zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals uit te zoeken voor de ontvanger. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan hun interesses, smaak en voorkeuren. Dit toont zorgzaamheid en attentheid, wat essentiële aspecten zijn van een gezonde en liefdevolle relatie. Een attentie kan iemand het gevoel geven dat ze gezien en gewaardeerd worden, en het kan hun dag een beetje opvrolijken.

Tot slot kan het geven van kerstattenties bijdragen bij aan het creëren van een gevoel van gemeenschap. In deze tijd van het jaar worden mensen aangemoedigd om gul te zijn en anderen te helpen. Door attenties te geven aan familie, vrienden, buren en collega's, dragen we bij aan het versterken van de banden binnen onze gemeenschap. Het kan ook anderen inspireren om hetzelfde te doen en zo een positieve kettingreactie van vriendelijkheid en vrijgevigheid te creëren.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Uit hoeveel verschillende kerstattenties kan ik kiezen?

In de webshop van Kerstpakketten Tip kun je kiezen uit meer dan 800 verschillende kerstattenties.

Is het bij jullie mogelijk om zelf mijn kerstattentie samen te stellen?

Ja, bij een bestelling van minimaal 100 stuks in het mogelijk om zelf je kerstattentie samen te stellen. Ga hiervoor naar onze maatwerk pagina voor meer informatie.
 

Beschikken jullie over een showroom waar ik de kerstattenties kan komen bekijken?

Ja, wij hebben een showroom waar je op afspraak de kerstattenties kunt komen bekijken.

Ik zou graag nog wat extra informatie willen, waar zou ik deze kunnen vinden?

Op de bestelpagina's van de individuele kerstattenties vind je extra informatie over het online bestellen, de levering, de betaalmethoden enzovoort. Kun je je antwoord op je vraag hier niet vinden? Neem dan even telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...