Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
Vertrouwd shoppen Waarom shoppen bij Kerstpakketten Tip? Best beoordeeld, mooiste assortiment & heldere communicatie.
Beoordelingen van onze klanten 9,1/10
KerstpakkettenTip is continu bezig om alles rondom de kerstpakketten te optimaliseren. Door veel energie in een goede service te steken willen we u zo goed mogelijk bedienen. Om ons te beoordelen heeft u gelegenheid om een review te plaatsen op een erkende beoordelingswebsite. Bovendien kunt u ook eerder geplaatste reviews lezen zodat u een beter beeld krijgt wat KerstpakkettenTip voor u kan betekenen. Kiyoh TrustPilot
Verschillende keurmerken die onze kwaliteit erkennen
Bij het aanschaffen van kerstpakketten is het belangrijk dat u kan rekenen op een betrouwbare verkoper. Kerstpakketten Tip is professioneel en betrouwbaar daarom zijn wij ook in bezit van enkele keurmerken die onze kwaliteiten erkennen. Onderstaand is een beschrijving weergeven van de keurmerken die wij dragen.
MkbOK Keurmerk
Kerstpakketten Tip is in het bezit van een 'mkbOK' keurmerk. Dit keurmerk wordt uitgereikt door een onafhankelijk certificatie bureau waarbij voldaan moet worden aan diverse criteria. Regelmatig vinden er controles plaats of er voldaan wordt aan deze criteria. Wij kunnen daarom de zekerheid geven dat u bij ons aan het juiste adres bent voor uw kerstpakketten.
Euro Safe Shop
Het tweede keurmerk waarvan wij in bezit zijn is het 'Euro Safe Shop' keurmerk. Dit is een officieel Europees webwinkel keurmerk waarbij voldaan moet worden aan de richtlijnen van de stichting IECA-Europe. Zo kunt u erop vertrouwen dat alle prijzen en kosten duidelijk staan weergeven op de website en waarbij tevens de correcte informatie wordt verstrekt. Daarnaast heeft u de garantie dat het betalingsverkeer op een veilige en verantwoordelijke manier plaatsvindt middels betrouwbare partners.
Veilig en vertrouwd bezorgen
Doordat wij samenwerken met de beste transportbedrijven van Nederland geven wij de garantie dat uw bestelling op een door u aangegeven adres en datum wordt afgeleverd. Onze partners zijn erkende transportbedrijven die jaren ervaring hebben met het leveren van pakketten. Uw bestelling wordt daarom veilig en volledig bezorgd.
Transparante onderneming
KerstpakkettenTip is een zeer transparante onderneming, wat volledig in overeenstemming is met de richtlijnen van de KvK en de overheid. Daarom vindt u alle contactgegevens, inclusief telefoonnummer en adres, duidelijk gepubliceerd op de website. Tevens zijn wij goed bereikbaar middels telefoon, e-mail en live-chat.
Bereikbaarheid
Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 09:00u tot 17:00u. Tevens kunt u ons contacteren via de live-chat, waar u meteen antwoord zult ontvangen op al uw vragen. Verder heeft u de mogelijkheid om een e-mail te sturen. In de regel worden vragen die via e-mail worden gesteld binnen 24 uur in behandeling genomen.
Klanten over ons Beoordelingen Kerstpakketten Tip wordt door 273+ klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,1/10!
Cross Internet

Prachtige webshop met een ontzettend mooi en groot aanbod. Al vele jaren op rij kerstpakketten besteld met volle tevredenheid. Communicatie en leveringen lopen volgens plan en er wordt goed gecommuniceerd vanuit Kerstpakketten Tip. Tot volgend jaar!

9/10
Van Geleuken Infra

Voor het vijfde jaar op rij kerstpakketten besteld via jullie website en wederom alles keurig verlopen. Wij kunnen geen verbeteringen noemen, dus ga zo door en uiteraard tot volgend jaar!

10/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...