Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het aanbod aan trolley kerstpakketten

Moeten jouw personeelsleden regelmatig naar het buitenland voor werk of gun je het personeel gewoon een fijne vakantie? Geef ze dan het trolley kerstpakket cadeau. Dit pakket is ontzettend handig om mee te nemen op reis. Of het nu een dagje weg of een lange vakantie is, met een trolley kun je gemakkelijk en handig je spullen in mee vervoeren. Tevens is het pakket goed gevuld met zowel food als non-food artikelen. Ben je benieuwd naar de kerstpakketten? Neem dan nu een kijkje in het assortiment hierbeneden!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Trolley
5 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het trolley kerstpakket bevat een handige trolley, etenswaren en dranken.

Geef een cadeaubon cadeau

Wil je graag dat ieder personeelslid tevreden is met een kerstcadeau dat echt goed bij hun past? Kies er dan voor om een cadeaubon cadeau te geven. Het personeel ontvangt dan een fysieke cadeaubon of online via een e-voucher met daarop een code waarmee ze kunnen inloggen in een online webshop. Deze online webshop wordt speciaal naar jouw bedrijf toe ingericht, denk aan het bedrijfslogo, kleuren en een eigen tekst of filmpje. Het personeel kan via deze webshop kiezen uit talloze cadeaus die variëren van boeken, wijnen, spelletjes tot aan goede doelen. Zij kunnen op een gemakkelijke manier het cadeau naar keuze selecteren, waardoor hij vervolgens zonder extra kosten naar het huisadres wordt verzonden.

Bekijk het trolley kerstpakket

Moeten jouw werknemers regelmatig naar het buitenland voor het werk? Of gun je hen een fijne vakantie waar ze even fijn kunnen gaan relaxen en genieten? Dan is het trolley kerstpakket een ontzettend handig pakket voor op reis. Er past veel in en je kunt hem gemakkelijk meenemen zonder veel te moeten sjouwen. Het kerstpakket is rijk gevuld met zowel etenswaren, wijn en een trolley. Hiermee kun je fijn mee op reis gaan, zonder je zorgen te hoeven maken over de etensvoorraad of hoe je al je spullen gaat meenemen. Wat ook een handig kerstpakket is, zowel voor op reis als voor thuis is het handdoeken kerstpakket. Wat voor soort handdoek, schilt per kerstpakket. Zo kan er in het ene kerstpakket een badlaken zitten en in de andere een sporthanddoek.

Gehele assortiment bekijken

Heb je nog geen keuze gemaakt over welk kerstpakket je wilt bestellen? Neem dan een kijkje in het gehele assortiment van Kerstpakketten Tip. Er is genoeg keuze uit verschillende soorten artikelen. Je kunt gemakkelijk op de website, via een zoekfilter, aangeven wat voor soort artikel jij in het kerstpakket wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld pannen aanvinken. Hierdoor krijg je alleen maar kerstpakketten te zien met deze artikelen. Of neem een kijkje bij de gadgets en elektro collectie. Dit is een ontzettend populaire collectie, met leuke en handige gadgets.

De trolley kerstpakketten zijn luxe pakketten met goede kwaliteit producten.

Stel gemakkelijk je vragen over de trolley kerstpakketten

Wanneer je vragen hebt die nog niet beantwoord zijn over het trolley kerstpakket, kun je gemakkelijk met ons contact opnemen. Je kunt online live met ons chatten via de website, je kunt een mail sturen via het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of je kunt ons bellen via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip trolley kerstpakketten?

Ja, wij verkopen ook trolley kerstpakketten.

Wanneer ontvang ik een bevestiging en overzicht van mijn bestelling?

Na het maken van een bestelling, ontvang je binnen vijf minuten een bevestigingsmail, hierin staat een overzicht met de gehele bestelling.

Wanneer worden mijn kerstpakketten geleverd?

Tijdens het bestellen kun je zelf je gewenste leverdatum aangeven. De kerstpakketten worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 bezorgt.

Kan ik ook het tijdstip van de levering aangeven?

Nee, je kunt helaas niet je gewenste tijdstip aangeven. Wel kun je je gewenste leverdatum aangeven.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...