Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Geef een gadget en elektro kerstpakket cadeau

Wil je graag een kerstpakket aan je personeel cadeau geven, dat wat exclusiever is dan de standaard kerstpakketten? Wat dacht je van de gadget en elektro kerstpakketten. Dit zijn kerstpakketten die in het teken staan van een elektrisch apparaat, een echte hebbeding. Ben je benieuwd naar het assortiment, en welke apparaten je kunt verwachten? Bekijk dan snel de gehele collectie.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Gadgets / Elektro
55 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het gadget en elektro kerstpakket bevat een leuke gadget zoals draadloze oortjes maar ook food artikelen.

Vind het kerstpakket naar wens

Kerstpakketten heeft veel verschillende kerstpakketten in het assortiment. Kies het cadeau uit dat het beste bij je personeel past. Vind je het lastig om te verzinnen wat nu echt leuke cadeaus zijn? Geen paniek, er zijn kerstpakketten trends bij elkaar gezet, waardoor je inspiratie kunt krijgen. Dit zijn de kerstpakketten die het meeste bekeken of gekocht zijn. De pakketten zijn allemaal stuk voor stuk uniek. Kijk op je gemak door het assortiment en vind het beste cadeau voor je personeel.

Wat houdt het gadget en elektro kerstpakket in?

In de tijd waarin we nu leven zijn gadgets niet meer weg te denken. Het gadget en elektro kerstpakket bestaat dan ook uit elektrische apparaten die handig in gebruik zijn. Denk aan een speaker, koptelefoon, oortjes of een powerbank. Een voor een zijn deze producten handig en zeer zeker fijn om te krijgen. In de toekomst wordt dit alleen maar meer, beter en sneller. Over gadgets gesproken, hebben wij ook handige apparaten voor in de keuken. Bekijk hiervoor het blender assortiment.

Bekijk de andere pakketten

Los van de gadgets en elektro kerstpakketten heeft Kerstpakketten Tip nog talloze andere pakketten. Je kunt aan de linkerzijde eenvoudig via zoekfilters aangeven waarnaar je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een reiskoffer kerstpakket? Ook deze hebben wij in onze collectie. Zo kun je aan de linkerzijde ook gemakkelijk het artikel koelbox selecteren. Dan krijg je alleen maar pakketten te zien met een koelbox. Dit maakt het zoeken een stuk gemakkelijker, maar ook leuker omdat je gericht aan het zoeken bent.

De gadgets en elektro kerstpakketten bevatten interressante gadgets zoals een speaker, oortjes en een koptelefoon.

Vragen?

Het kan voorkomen dat er tijdens je zoektocht bepaalde vragen in je opkomen. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zullen je zo goed mogelijk helpen om al je vragen te beantwoorden. Doordat de onduidelijkheden nu zijn verholpen, kun jij weer gerust doorzoeken naar het pakket voor je personeel. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar, van 9:00 tot 17:00. Je kunt ons zowel telefonisch, via de mail en de live chat bereiken.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook gadgets en elektro kerstpakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip heeft ook gadgets en elektro kerstpakketten.

Wat is een gadget en elektro kerstpakket?

Het gadget en elektro kerstpakket staat in het teken van elektrische apparaten zoals een speaker, koptelefoon, oortjes en powerbank.

Kunnen particulieren ook kerstpakketten bestellen?

Ja, particulieren kunnen ook hun kerstpakketten bij Kerstpakketten Tip bestellen. Er is een minimale afname van 5 stuks per pakket. Omdat het vaak om kleinere bestellingen gaat, zal er in overleg worden besloten via welke pakketdienst de pakketten verstuurd zullen worden.

Zit er btw op kerstpakketten?

Ja, er kan zowel 9% als 21% btw op een kerstpakket zitten. Dit ligt aan de samenstelling van food en non-food artikelen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...