Beoordeeld met een 9,2/10
Menu
Kerstpakketten 2022

Eigen keuze concept

De medewerker kiest zelf zijn eigen cadeaus

Kado's worden gekozen in een webshop die wordt opgemaakt in een uitstraling (kerst) van de organisatie. De keuze bestaat uit 1000+ cadeaus verdeeld in de categorieën elektronica, eten & drinken, verzorging, dagjes uit, wonen, boeken & tijdschriften en nog veel meer...!

Bestel direct Voorbeeldshop aanvragen
Kerstpakketten 2022

De giftbox

Maak één keuze uit de giftboxen. Op de voorzijde wordt het bedrijfslogo gedrukt en de achterzijde wordt voorzien van een door de organisatie aangeleverde kerstgroet. Vanaf 500 stuks bieden wij volledig maatwerk aan. Dit betekent dat de wikkel van de giftbox volledig gecustomized kan worden in de uitstraling van de organisatie. Bij interesse, kunt u contact met ons opnemen.

In de giftbox bevindt zich de giftcard. De giftcard is een stevig pasje ter grootte van een pinpas, waarop individuele inloggegevens en instructies staan vermeld. De giftcard is vanaf 500 stuks ook volledig te customized in de uitstraling van de organisatie.

Gratis voorbeeldshop aanvragen
De presentatie

Feestelijk luxe giftbox

Maak een keuze uit één van de hieronder gepresenteerde giftboxen en laat deze personaliseren door de medewerkers van Kerstpakketten Tip. De giftbox wordt voorzien van het bedrijfslogo alsmede van een door jullie aangeleverde kerstboodschap in de vorm van een bedankje en/of het wensen van prettige feestdagen.

Gratis voorbeeldshop aanvragen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...