Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Collectie bedankpakketten

Wil je graag je collega's bedanken voor hun harde werk het afgelopen jaar? Dan zijn de bedankpakketten uit onze collectie precies wat je zoekt! Neem hieronder een kijkje in ons aanbod bedankpakketten en bestel jouw favoriet eenvoudig via onze webshop.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketOverig: Bedankpakket
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Aanbod bedankpakketten om je personeel mee te bedanken voor hun harde inzet

Bedank je medewerkers voor hun inzet

Heb je een goede band met je personeel en wil je deze graag behouden? Dan is het een goed idee om je werknemers rond de feestdagen te verrassen met een van de leuke bedankpakketten van Kerstpakketten Tip. Door je personeel te verrassen met een kerstgeschenk laat je je dank zien voor hun harde werk en inzet in het afgelopen jaar. Dit zorgt ook voor een mogelijkheid om extra motivatie in je personeel te stimuleren voor het komende jaar om zo de nieuwe bedrijfsdoelen te realiseren. Wij begrijpen dat niet elk bedrijf hetzelfde budget heeft. Daarom bieden wij ook bedankpakketten voor elk budget. Filter eenvoudig op de prijs die binnen jouw budget valt en neem een kijkje in ons aanbod pakketten binnen deze prijsklasse.
Voor onze populairste kerstpakketten raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij onze Top 20 kerstpakketten. Hier vind je eenvoudig onze meest verkochte kerstpakketten en kun je een kijkje nemen of er niet een mooie kerstattentie tussenzit wat voldoet aan jouw wensen.

Bedankje voor je klanten

Wat steeds vaker voorkomt is dat bedrijven naast hun medewerkers ook hun grootste klanten bedanken. Zonder klanten zou het bedrijf namelijk geen bestaansrecht hebben, dus wees voorzichtig met je klanten! Laat je waardering zien en probeer de klant verder met je bedrijf te verbinden en geef je beste klanten ook een mooi bedankpakket. Het gaat hier natuurlijk om het gebaar, dus het hoeft geen groots pakket te zijn. Neem hiervoor eens een kijkje bij onze betaalbare kerstpakketten collectie. Hier kun je een mooi kerstpakket vinden tegen een mooie prijs.

Bedankpakket collectie om je zaken relaties mee te verrassen

Persoonlijke bijdrage

Een kerstpakket is altijd leuk, maar is het nog leuker voor je medewerkers als er een persoonlijke touch aan zit. Daarom is het bij Kerstpakketten Tip mogelijk om een persoonlijke boodschap aan het kerstpakket toe te voegen. Zo kun je een extra waardering toevoegen aan het kerstpakket door een kaartje toe te voegen met een bericht waarom je specifiek deze werknemer zo waardeert. Door zo een persoonlijk bericht toe te  voegen voelt iemand zich extra gewaardeerd. Op deze manier zullen je medewerkers het kerstgeschenk ook niet snel vergeten.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat houdt een bedankpakket in?

Dit is een kerstpakket wat altijd ruim gevuld is met leuke food en non-food producten.

Kan ik zelf mijn bedankpakket bij jullie samenstellen?

Jazeker, bij een bestelling van minimaal 100 stuks is het mogelijk om zelf je eigen bedankpakket samen te stellen.

Wat als ik een product mis?

Je kunt bij ons altijd terecht met wensen of vragen, wij proberen altijd het bedankpakket compleet naar jouw wensen samen te stellen.

Is het mogelijk om bij jullie achteraf te betalen?

Ja, tot een bedrag van 10.000 euro is het bij ons mogelijk om achteraf te betalen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...