Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Bestel online het pizzarette kerstpakket

Op zoek naar een leuk, gezellig en verrukkelijk kerstpakket die perfect bij de feestdagen past? Kijk dan tussen de pizzarette kerstpakketten van Kerstpakketten Tip. Dit zijn ontzettend leuke pakketten om cadeau te krijgen, maar vooral om te gebruiken. Hiermee kun je samen met je gezelschap kleine pizza's maken. Dit is ontzettend leuk om te doen, maar smaakt ook nog eens ontzettend lekker. Je kunt hierbij zelf de topics uitkiezen en de pizza geheel naar eigen smaak maken. Heb je al trek in pizza gekregen? Bekijk dan snel hierbeneden het kerstpakket.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Pizzarette
1 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het pizzarette kerstpakket bevat een mini pizza oven en ingrediënten voor op de pizza.

Bezorg het personeel een onvergetelijke kerst

Wil je graag wat extra's doen voor je collega's? Dan is er een mogelijkheid om een kerstmarkt voor het personeel te laten organiseren. Kerstpakketten Tip verzorgt dan niet alleen voor jouw de kerstpakketten, maar ook een kerstmarkt. Bij een minimale aantal van 1000 personeelsleden, komen wij op locatie sfeervolle kraampjes, kerstmuziek en kerstversiering verzorgen. Met behulp van een lekker hapje en drankje, kan het personeel zijn kerstpakketten bij de kerstkraampjes komen uitzoeken. Voor meer informatie kun je terecht op onze website of kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat houdt het pizzarette kerstpakket in?

Upgrade je kerstdiner en vervang het gourmetset met een pizzarette. De pizzarette kerstpakketten zijn leuke en gezellige pizzaovens, waarmee je met gezelschap minipizza's kunt maken. Je kunt hiermee zelf kiezen met welke ingrediënten je je pizza belegt, waardoor je het naar eigen smaak kunt maken. Je kunt zo'n gekke combinaties maken zoals jij wil. Wat ook leuk is tijdens de feestdagen, is het gebruiken van een fondue. Ook dit is een gezellig apparaat, waarmee je kleine stukken fruit, groente en brood in de chocolade of kaas kunt dippen.

Liever toch geen pizzarette kerstpakket bestellen?

Wil je liever toch geen pizzarette kerstpakket? Er zijn nog talloze andere onderwerpen waaruit je kunt zoeken. Kies bijvoorbeeld de kerstpakketten met windlichten. Dit zijn mooie kaarsen voor buitengebruik met glazen wanden er om heen, zodat de kaars ook buiten blijft branden. Of wat dacht je van kerstpakketten met pannen. Hier maak je ieder mens wel blij mee. Pannen zijn essentieel bij het koken. Los van deze pakketten, zijn er nog talloze andere pakketten waaruit je kan kiezen. Je kunt gemakkelijk met zoekfilters aangeven wat je graag in het pakket wilt hebben, waardoor jouw zoektocht vergemakkelijkt wordt.

De pizzarette kerstpakketten zijn gezellige pakketten met een pizza oven, spelletjes en drank

Stel je vragen!

Op de dag van vandaag is het voor iedereen erg gemakkelijk gemaakt om online hun producten te kunnen bestellen. Toch kan het voorkomen dat je tijdens het bestellen tegen bepaalde dingen tegenaan loopt. Door in contact te komen met onze klantenservice, kun je bij hen met al je vragen en onduidelijkheden terecht. Je kunt ons een e-mail sturen naar service@kerstpakkettentip.nl, een berichtje sturen via de live-chat of bellen via het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558. Kerstpakketten Tip wenst je fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie ook pizzarette kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kun je ook pizzarette kerstpakketten online bestellen.

Kan ik zowel de leverdatum als tijdstip aangeven?

Nee, je kunt wel de leverdatum aangeven maar het tijdstip helaas niet. Het tijdstip van leveren ligt aan de transportplanning. De pakketten worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

Kunnen particulieren kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip kunnen ook particulieren kerstpakketten bestellen.

Is er een mogelijkheid om een pakket aan te passen?

Ja, je kunt je eigen kerstpakket samenstellen of een bestaand pakket aanpassen. Dit kan vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...