Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Gehele assortiment aan windlichten kerstpakketten

Het einde van het jaar is weer aangebroken en het wordt weer tijd voor de gezellige feestdagen. Weet je al wat je je medewerkers cadeau wilt geven? Een goede manier om sfeer en gezelligheid in huis te creëren tijdens de feestdagen is met behulp van het windlichten kerstpakket. De windlichten zijn mooie producten die je zowel binnen als buitenhuis kunt gebruiken. Het geeft een mooi effect en een warm gevoel. Benieuwd naar de kerstpakketten? Neem dan nu een kijkje en scroll door naar beneden!

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Windlichten
51 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het windlicht kerstpakket is een gezellig geschenk met kaarsen, lekkernijen en wijn.

Kies voor een wijncadeau

Wil je graag dit jaar een geschenk cadeau geven aan je medewerkers of zakenrelaties? Wat dacht je van een wijnpakket. Bij Kerstpakketten Tip is er een ruime keuze uit verschillende wijnen. Deze komen deze goed van pas tijdens de feestdagen, bij een kerstborrel, kerstdiner of bij het vieren van het nieuwe jaar. Enkele geschenken zijn ook verpakt met wijnglazen erin, dit maakt het pakket helemaal af. Ben je overtuigd? Bestel dan nu het wijncadeau.

De inhoud van een windlichten kerstpakket

Het windlicht kerstpakket is een sfeervol kerstpakket met inhoudelijk fijne en lekkere producten. Het pakket zit goed gevuld met zowel food als non-food artikelen. Denk aan lekkernijen, wijn, bier, kaarsen en dekens. Een windlicht is een mooi artikel dat in elke woonstijl wel past. Het maakt het interieur sfeervoller en fleuriger. Met dit pakket maak je het niet alleen maar gezellig binnenhuis tijdens de winterdagen, maar ook buiten tijdens de zomeravonden. Wil je op een sfeervolle manier ook kunnen eten? Kies dan voor het kerstpakket met kommen. Met dit kerstpakket kun je het 's avonds bijvoorbeeld een stuk gezelliger maken door verschillende hapjes in kommen te serveren.

Bekijk de gehele collectie

Is het windlichten kerstpakket niet helemaal naar wens? Je kunt er voor kiezen om een eigen kerstpakket samen te stellen, maar ook kun je voor een ander kerstpakket kiezen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het bbq assortiment. Dit zijn populaire pakketten, die zowel leuk zijn om te krijgen als functioneel in gebruik zijn. Bekijk de gehele collectie van Kerstpakketten Tip en vind een pakket dat bijpassend is bij al je medewerkers.

De windlichten kerstpakketten zijn goed gevuld met etenswaren, spelletjes en drank.

Een eigen windlichten kerstpakket samenstellen

Wil je graag je eigen kerstpakket samenstellen? Dat kan! Via de website kun je aanvraag indienen met al je wensen of je kunt een bezoek komen brengen aan onze showroom. Vanaf een minimale afname van 100 stuks, kunnen wij als Kerstpakketten Tip, speciaal voor jouw een kerstpakket samenstellen. Wil je bijvoorbeeld gadgets en elektro in je pakket? Geef het aan, en wij zullen er mee aan de slag gaan.

Heb je nog vragen, onduidelijkheden of andere zaken die je graag wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via de live chat, e-mail of telefoon. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Verkoopt Kerstpakketten Tip windlichten kerstpakketten?

Ja, Kerstpakketten Tip verkoopt onder andere windlichten kerstpakketten.

Bezorgen jullie de kerstpakketten ook in België?

Ja, wij bezorgen de kerstpakketten ook in België. Hiervoor gelden er wel andere verzendkosten dan in Nederland.
 

Wat zijn de verzendkosten voor België?

De verzendkosten naar België toe bedragen €54.

Organiseren jullie ook kerstmarkten?

Ja, wij organiseren kerstmarkten vanaf 1000 personeelsleden. Hierbij zorgen wij voor de aankleding, muziek, kerstkraampjes, kerstcadeaus, hapjes en drankjes. Meer informatie kun je vinden op onze website of neem contact op met onze klantenservice.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...