Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De collectie met kommen kerstpakketten

Maak het gezelliger met de kommen kerstpakketten. Dit zijn leuke kerstpakketten die je niet alleen tijdens de feestdagen kunt gebruiken, maar door het hele jaar door. De kommen zijn multifunctioneel, zo kun je ze in de ochtend gebruiken om in te ontbijten of voor een fruithapje, in de middag voor soep, maar je kunt ze ook in de avond gebruiken voor een toetje of om mee te borrelen. Maak het voor je personeel gezelliger, en geef ze dit kerstpakket cadeau.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Kommen
35 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het kommen kerstpakket is een gezellig pakket met spelletjes, drankjes, lekkernijen en serveerkommen.

De keuze aan het personeel overlaten

Waar je ook voor kunt kiezen is het keuzeconcept, hierbij kan het personeel hun eigen cadeaus uitkiezen. Kerstpakketten Tip verzorgt hiervoor een webshop die is ingericht in de kleuren en sfeer van jouw bedrijf. Het personeel krijgt een cadeaukaart of e-voucher, waar jouw voorkeur ligt. Hiermee kunnen ze gemakkelijk inloggen op de webshop, en met een puntensysteem een cadeau uitkiezen naar wens. Er is ruime keuze van goede doelen, wijnen, beauty artikelen, boeken en nog veel meer. Bekijk bij het keuzeconcept voor meer informatie.

Het kommen kerstpakket bekijken

Bekijk op je gemak het assortiment met het kommen kerstpakket. Dit pakket is een handig en leuk pakket die je de hele dag door én het hele jaar door kunt gebruiken. Kommen zijn altijd handig en fijn om te krijgen, en je kunt er niet genoeg van hebben. Er zijn veel verschillende soorten en maten kommen, elk pakket is verschillend en variëren de artikelen. Los van het servies, bestaat het kerstpakket uit heel veel lekker eten, maar ook uit drankjes. Het is een verwenpakket, waar vele blij van worden. Hiermee kom je ongetwijfeld de feestdagen goed mee door. Waar je ook voor kunt kiezen zijn de fondue kerstpakketten. Dit zijn pakketten waarmee je kunt fonduen, ook hierbij komen kommetjes goed van pas.

Op zoek naar een pakket

Tijdens het bekijken van de kerstpakketten in de webshop van Kerstpakketten Tip kun je gemakkelijk aangeven waarnaar je op zoek bent. Zo kun je losse artikelen selecteren, die jij graag in het kerstpakket ziet. Zo kun je onder andere het wok artikel selecteren, hiermee zie je alleen de kerstpakketten die een wok in het pakket hebben. Wij proberen hiermee jouw keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, en je te helpen bij een lastige beslissing. Want met welk kerstpakket kun jij het personeel blij mee maken? Kerstpakketten Tip heeft zo een groot assortiment, maar daardoor is er ook voor ieder personeelslid wel iets toepasselijk te vinden.

De kommen kerstpakketten zijn goedgevuld met etenswaren en een kom waarin je eten kunt serveren.

Stel je vragen!

Of je nu voor het kommen kerstpakket gaat of voor het blender kerstpakket, het kan altijd voorkomen dat er bepaalde vragen in je opkomen na het bekijken van de kerstpakketten. Neem hierover dan contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor je klaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Heeft Kerstpakketten Tip ook kommen kerstpakketten?

Jazeker, wij hebben een collectie met kommen kerstpakketten.

 

Wat houdt het kommen kerstpakket in?

Het kommen kerstpakket bevat vooral heel veel lekkernijen, maar ook leuke en gemakkelijke kommetjes om het in te kunnen serveren.

Vanaf hoeveel pakketten kan ik een bestelling plaatsen?

Er is een minimale bestelhoeveelheid van 5 stuks per pakket.

Wanneer komt de nieuwe collectie online?

Ieder jaar verzorgt Kerstpakketten Tip voor een nieuwe collectie aan kerstpakketten. Deze worden ieder jaar rond juli/augustus online gezet. Vanaf dan is het mogelijk om kerstpakketten te bestellen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...