Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het glaswerk kerstpakketten assortiment

De feestdagen komen er weer aan, waarbij een kerstpakket zeker niet mag ontbreken. Met het glaswerk kerstpakket kun je het kerstdiner tijdens de feestdagen upgraden. Het pakket is gevuld met zowel food als non-food producten. Er kunnen verschillende soorten glaswerk in voorkomen, zoals mooie borden, glazen en kommetjes. Door het glaswerk zal de tafel mooi aangekleed en opgedekt zijn, waardoor het het kerstdiner helemaal afmaakt.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Glaswerk
61 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het glaswerk kerstpakket bevat glas zoals een schaal en lekkernijen waarmee je ze mooi kunt serveren.

Bekijk de kerstgeschenken

Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment met meerdere soorten pakketten, zowel kerst als niet kerst gerelateerd. De pakketten zijn stuk voor stuk leuk verpakt en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Er is veel keuze, je kunt gemakkelijk aangeven welk product jij graag in het pakket wilt hebben. Dit kan gemakkelijk door het aanvinken van de zoekfilters. Bekijk het assortiment van Kerstpakketten Tip en vindt de kerstgeschenken naar jouw wens.

Het glaswerk kerstpakket bekijken

Dit kerstpakket staat in het teken van glas. Dit kunnen onder andere wijnglazen, borden, schalen en een karaf zijn. Het zijn ongetwijfeld leuke geschenken om te krijgen. De pakketten zullen het kerstdiner opfleuren en het nog gezelliger maken. De geschenken worden stevig verpakt waardoor ze veilig van locatie naar locatie gebracht kunnen worden. Ieder pakket is uniek en is anders ingepakt. Bekijk hier het gehele assortiment en verras je medewerkers met een tof pakket.

Het assortiment van Kerstpakketten Tip

Het assortiment van Kerstpakketten Tip heeft veel meer in petto. Er is genoeg keuze uit verschillende soorten thema's en artikelen. Wil je liever iets anders cadeau geven dan glaswerk? Wat dacht je van manden, deze zijn zowel leuk als functioneel. Maar ook kun je kiezen voor tassen in het kerstpakket, kies bijvoorbeeld de rugzak kerstpakketten. Deze zijn altijd handig en leuk om te krijgen.

Glaswerk kerstpakketten zijn goedgevulde pakketten met glazen producten zoals kommen, wijnglazen en borden.

Vragen over de glaswerk kerstpakketten?

Het kan voorkomen dat je nog enkele vragen hebt over de kerstpakketten. Voor het stellen van je vragen kun je gemakkelijk contact opnemen via de mail, telefonisch als live-chat. Wij zullen al je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden waardoor jij je zoektocht kunt voorzetten. Zit het pakket naar wens er niet bij? Neem dan eens een kijkje bij het slowcooker assortiment. Dit is een handig apparaat voor in de keuken. Wij zijn iedere werkdag van 9-17 bereikbaar en te bereiken op het telefoonummer + 31 (0) 853 018 558 of het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie glaswerk kerstpakketten in het assortiment?

Ja, bij Kerstpakketten Tip hebben wij een ruime collectie aan glaswerk kerstpakketten

Wat houdt het glaswerk kerstpakket in?

Het glaswerk kerstpakket is een pakket dat bestaat uit producten met glas. Denk aan glazen, schalen, borden en mokken.

Kun je de levertijd aangeven?

Je kunt helaas de levertijd niet aangeven, maar wel kun je de gewenste leverdatum aangeven. Dit kun je tijdens het bestellen van de pakketten aangeven.

Worden de pakketten geleverd op de openingstijden van een bedrijf?

Kerstpakketten Tip bezorgt de pakketten tussen 08:00 en 18:00. Er wordt hierbij geen rekening gehouden met de openingstijden per bedrijf. Het is dus de bedoeling dat er ten alle tijden iemand aanwezig is voor het aannemen van de pakketten.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...