Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Het manden kerstpakketten assortiment

Het manden kerstpakket is zowel leuk verpakt in een mand, maar ook handig in gebruik. De mand zit vol met fijne producten en lekkernijen. Bekijk op je gemak het aanbod aan deze geschenken en bestel gemakkelijk op Kerstpakketten Tip je pakketten. Zeker tijdens de feestdagen is het fijn om verrast te worden, of dit nu door je geliefden, familie of collega's is. Het personeel zal zich hierdoor ongetwijfeld gewaardeerd en gecharmeerd door voelen.

Betaal na levering
Méér belastingvoordeel Top 20 kerstpakketten Huiszending mogelijk
Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Manden
13 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten Wijnkado's Top 20 Keuzeconcept Maatwerk Kerstpakketten Showroom Kerstmarkt
Het manden kerstpakket is een leuk en gezellig pakket gevuld met zowel food als non-food artikelen.

Kies voor cadeaubonnen

vind je het lastig om te bedenken wat je het personeel cadeau kan geven? Je kunt ook kiezen voor de cadeaubonnen. Hiermee kan het personeel zelf gaan shoppen en beslissen wat zij voor cadeau nemen. Kerstpakketten Tip creëert hiervoor speciaal een website waar alleen het personeel op terecht kan, door middel van hun cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn gepersonaliseerd en hierop staat een unieke code die ze kunnen verzilveren in de webshop. Dit cadeau bevalt altijd goed, omdat het personeel de keuze in eigen handen heeft.

Kies het manden kerstpakket

Manden zijn leuke artikelen waar je spullen in kunt opbergen en gemakkelijk in mee kunt nemen. Het is een ideaal product om gezellig mee te gaan picknicken. Over picknicken gesproken, het plaid en deken kerstpakket is hier ook ideaal voor. Tevens kun je hiermee met mooi weer lekker op het strand gaan relaxen. Ook kun je de mand gebruiken als opslagplek voor bijvoorbeeld dekens, speelgoed, of hout voor in de kachel. Het is niet alleen maar handig maar ziet er ook nog eens leuk en modieus uit. De pakketten zijn zowel food als non-food. Zo komen er ook veel lekkernijen en drankjes in het pakket voor.

Bekijk alle soorten artikelen

Weet je nog niet zo goed wat je cadeau kunt geven? Bekijk dan op je gemak tussen alle soorten artikelen die in een pakket kunnen voorkomen. Hierdoor krijg je inspiratie en ideeën voor wat je in het kerstpakket wilt hebben. Zo kun je scrollen tussen een heleboel soorten artikelen, zoals de windlichten. Deze kun je gebruiken als decoratie voor buiten. De windlichten zijn mooie producten, die bij iedereen in de tuin een plekje kunnen krijgen. Tevens hebben we ook een glaswerk kerstpakket. Ook dit is een handig pakket, die zeker van pas zal komen. Het soort glaswerk is per kerstpakket anders.  

De manden kerstpakketten zijn goedgevulde manden met verschillende etenswaren.

Hulp nodig bij de manden kerstpakketten?

Heb je hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice en zij zullen je hierin adviseren wat de beste keuze is. Ook kun je bij ons terecht voor vragen, problemen of onduidelijkheden. Wij zullen het voor jou proberen op te lossen, waardoor jij en het personeel een fijne kerst kunnen beleven. Neem gemakkelijk contact met ons op via de mail, live chat of telefonisch.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Kan ik op Kerstpakketten Tip manden kerstpakketten bestellen?

Ja, bij Kerstpakketten Tip hebben wij een ruim assortiment aan manden kerstpakketten.

Wat is een manden kerstpakket?

Het manden kerstpakket is een pakket die verpakt is in een herbruikbare mand. In de mand zitten veel lekkernijen, drankjes maar er kan ook een deken in voorkomen. Het is een fijn pakket om mee te gaan picknicken.

Wanneer ontvang ik een overzicht van mijn bestelde kerstpakketten?

Na het maken van een bestelling, zul je binnen vijf minuten een bevestigingsmail ontvangen met daarin een overzicht van de bestelde kerstpakketten.

Tot welke datum kunnen kerstpakketten besteld worden?

Er is geen officiële einddatum tot wanneer de kerstpakketten besteld kunnen worden. Dit ligt aan de voorraad en de transportplanning. Wel raden wij jouw aan om zo vroegtijdig mogelijk je kerstpakketten te bestellen, zodat alle pakketten nog voldoende op voorraad zijn.

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...