Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten met champagne aanbod

Vier het nieuwe jaar met een heerlijk glas champagne, een traditie van vele Nederlanders. Een kerstpakket met champagne mag dan ook absoluut niet ontbreken in ons assortiment. De kerstpakketten met champagne worden gecombineerd met verschillende glaswerken en lekkere hapjes. Kies je favoriete champagne kerstpakket en plaats de bestelling eenvoudig online bij Kerstpakketten Tip.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketFood: Champagne
12 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Collectie kerstpakket met champagne om het begin van het nieuwe jaar mee te proosten

Wat zit er in een kerstpakket met champagne?

De kerstpakketten met champagne bevatten alles wat je nodig hebt om een belangrijke gebeurtenis te vieren. Denk hierbij natuurlijk aan champagne, maar ook aan glaswerk, snacks, chips en andere lekkere hapjes. Dit kerstpakket is leuk om te delen met vrienden, collega's of familie, dus je hoeft niet alleen te genieten van het champagne kerstpakket. Het kerstpakket met champagne nodigt uit tot gezelligheid zorgt dat je niet meer alle boodschappen voor de feestdagen hoeft te doen. Het kerstpakket is verpakt in een mooie feestelijke geschenkdoos. Dit zorgt ervoor dat het ontvangen van een champagne kerstpakket ook een leuke verrassing is. Bezorg jouw collega's een goede start van de kerst met dit unieke en goedgevulde kerstpakket! Liever een kerstpakket zonder alcohol? Dan bieden wij voor jouw ook een uitgebreid aanbod aan kerstpakketten zonder alcohol aan.

Ideaal voor nieuwjaar

Aan het einde van het jaar drinken Nederlanders graag een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar. Met een glaasje champagne in de hand ga je gezellig met iedereen naar buiten om te genieten van het vuurwerk wat vanaf 00:00 losbarst. Weet je toevallig of je medewerkers champagneliefhebbers zijn? Dan is het verstandig om deze te verrassen met een kerstpakket met champagne en ze iets extra's te geven om mee te proosten. Het champagne kerstpakket zit boordevol met alles wat je nodig hebt om met kerst of oud en nieuw gezellig te genieten van een lekker glas champagne met familie of vrienden. Of een andere dag in het jaar dat je iets te vieren hebt, onze champagne kerstpakketten komen zeker van pas. Dus of je nu geslaagd bent van je opleiding, een belangrijke wedstrijd wint of een nieuwe baan hebt gevonden, trek dan een fles champagne open en geniet van een overheerlijk koud drankje. Zorg dat iedereen het nieuwe jaar goed kan beginnen en geef ze een champagne kerstpakket. Zijn je collega's geen fan van champagne? Wij bieden ook nog verschillende bier kerstpakketten of kerstpakketten met sterke drank aan. Zo is er voor iedereen wel een geschikt kerstpakket.

Kerstpakketten met champagne assortiment om iets mee te vieren

Het Eigen Keuzeconcept

Heb je ons aanbod kerstpakketten met champagne bekeken en geen geschikt kerstpakket gevonden? Dan is het Eigen Keuzeconcept van Kerstpakketten Tip misschien wel iets voor jou. Hiermee krijgen je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstgeschenken te kiezen. Het werkt als volgt: wij maken een gepersonaliseerde webshop vol met leuke geschenken voor jouw bedrijf. Daarna krijgen alle collega's een unieke inlogcode om op de webshop mee in te loggen. In de webshop hebben ze een bepaald aantal punten om verschillende geschenken mee uit te zoeken. Zo heeft iedereen zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe hun kerstpakket eruit komt te zien, hierdoor is de tevredenheid over dit concept elk jaar weer erg hoog.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Bieden jullie ook kerstpakketten met champagne aan?

Ja, wij bieden ook champagne kerstpakketten aan op onze webshop.

Waaruit bestaat een kerstpakket met champagne?

Kerstpakketten met champagne bestaan uit een combinatie van verschillende soorten champagne. Daarnaast worden dezen opgevuld met verschillende lekkernijen, glaswerken en meer.

Vanaf wanneer is het nieuwe assortiment beschikbaar?

Ieder jaar komt het nieuwe assortiment rond medio juli/ augustus op de webshop.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt vijf stuks.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...