Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Kerstpakketten met sterke drank collectie

Een gezellige avondborrel is natuurlijk niet verkeerd, dus mag ook sterke drank niet ontbreken in ons assortiment. Onze kerstpakketten met sterke drank zijn zorgvuldig samengesteld door onze experts, zodat er voor iedereen wel een mooi sterke drank pakket te verkrijgen is. Neem gerust een kijkje en bestel gemakkelijk online.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketFood: Sterke drank
5 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten collectie met sterke drank om tijdens de feestdagen van te genieten met vrienden of familie

Wat zit er in een sterke drank pakket?

Het kerstpakket met sterke drank is een echte aanrader. Dit is een populair kerstpakket dat elk jaar veel gekocht wordt door onze klanten. Het kerstpakket met sterke drank is verpakt in een luxe geschenkdoos, waardoor het een welkome verrassing en cadeau is. De kerstpakketten met sterke drank bevatten verschillende soorten sterke drank, maar ook bijvoorbeeld glazen, chips, chocolade, snacks en meer. In onze kerstpakketten met sterke drank zit voor iedereen wel iets geschikt in, waardoor het een ideaal kerstgeschenk is om te delen. Gezellig thuis een avondje plannen om samen te genieten van het kerstpakket met sterke drank. Liever een kerstpakket met andere drank gewenst? Dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden ook verschillende kerstpakketten met wijn en kerstpakketten met bier aan ins onze collectie. Daarnaast bieden wij ook nog verschillende kerstpakketten met champagne aan. Zo kunnen je medewerkers het jaar goed afsluiten door te proosten op het nieuwe jaar.

Liever een kerstpakket zonder alcohol gewenst?

Heb je ons aanbod kerstpakketten met sterke drank bekeken en hier geen geschikt kerstpakket weten te vinden? Geen zorgen, wij bieden meer dan 800 verschillende soorten kerstpakketten aan. In het filtermenu van de webshop vind je eenvoudig alle verschillende varianten van kerstpakketten. Denk bij deze kerstpakketten bijvoorbeeld aan kerstpakketten met airfryer, kerstpakketten met thee, kerstpakketten met koeltas of kerstpakketten met schaaltjes. Bekijk ook eens onze kerstpakketten met verschillende thema;s, zoals origineel, goedkoop of koken. Heb je nog wat inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze top 20 en ontdek welke kerstpakketten onze klanten het kopen. Zo is er voor iedereen wel een geschikt kerstpakket in onze collectie! Wij namens Kerstpakketten Tip wensen je in ieder geval veel succes met het vinden van jouw perfecte kerstpakket!

Sterke drank kerstpakket voor de liefhebber

Het Eigen Keuzeconcept

Heb je onze verschillende kerstpakketten met sterke drank bekeken en geen passend kerstpakket gevonden? Dan is het Eigen Keuzeconcept  van Kerstpakketten Tip wellicht iets voor jou. Het geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstgeschenken te kiezen. Zo werk het Eigen Keuzeconcept: we hebben een gepersonaliseerde webshop vol met geweldige cadeaus voor jouw bedrijf gemaakt. Daarna ontvangen alle medewerkers een unieke inlogcode om in te loggen op de webshop. In de webshop hebben ze dan een aantal punten om verschillende cadeaus mee uit te kiezen. Zo heeft iedereen de keus om zelf te bepalen hoe hun kerstpakket eruit komt te zien, waardoor de tevredenheid over dit concept elk jaar zeer hoog is.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Bieden jullie ook kerstpakketten met sterke drank aan in jullie webshop?

Ja, in onze webshop bieden wij verschillende kerstpakketten met sterke drank aan.

Hoe lang na mijn bestelling ontvang ik een overzicht?

Na het doorlopen van alle stappen van de winkelwagen, ontvang je binnen 5 minuten een overzicht van je bestelling in je mailbox.

Op welke wijze ontvang ik mijn factuur?

Wij versturen alle facturen per e-mail.

Hoe laat kan ik de kerstpakketten verwachten op de dag van levering?

Kerstpakketten zullen op de geplande bezorgdag tussen 8.00 en 18.00 geleverd worden.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...