Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De Speaker kerstpakketten collectie

Wil je er echt een feestje van maken deze kerst? Of wil je het nieuwe jaar goed beginnen door het geven van een feestje? Dan kunnen de speaker kerstpakketten niet ontbreken. Dit zijn leuke pakketten, waarmee je ongetwijfeld een goed feest mee kunt geven. Het pakket bevat niet alleen een speaker maar ook lekkernijen, wijn en bier. Hiermee zullen je gasten niks te kort komen en kunnen genieten van muziek onder het genot van een hapje en drankje.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketArtikel: Speaker
6 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het speaker kerstpakket bevat een geluidsbox en veel verschillende lekkernijen.

Laat de keuze bij het personeel

Je kunt er voor kiezen om in plaats van dit jaar een kerstpakket cadeau te geven, een cadeaubon te geven. Hierbij kan het personeel een cadeau naar keuze uitzoeken. Ieder personeelslid krijgt een fysieke cadeaubon of een e-voucher via de mail. Hierop staat een website en een unieke code waarmee ze kunnen inloggen. Je kunt zelf aangeven, voor hoeveel het personeel uit mag geven. Kerstpakketten Tip verzorgt het gehele proces, van het maken van een eigen ingerichte webshop tot en met het versturen van de kerstcadeaus.

De inhoud van een speaker kerstpakket

Het speaker kerstpakket is gevuld met een muziekbox, hiermee kun je tijdens alle tijden genieten van muziek. De speakers zijn gemakkelijk te verbinden met je telefoon via bluetooth. Doordat de speaker draadloos is, kun je hem gemakkelijk meenemen en op ieder moment van de dag naar muziek luisteren. Zo kun je met meerdere mensen tegelijk naar muziek luisteren, maar ook alleen. Je kunt het zowel gebruiken tijdens een feestje, sporten, tijdens een wandeling, maar ook tijdens het relazen langs het water. Het pakket zit ook nog goedgevuld met lekkernijen en dranken. Hiermee kun je ultiem gaan genieten van de muziek, met vrienden en lekkere hapjes en drankjes. Ben je benieuwd naar alle andere gadgets die wij in kerstpakketten verkopen? Bekijk dan het assortiment met gadgets en elektro.

Speaker kerstpakketten en meer

Los van  het speaker kerstpakket heeft Kerstpakketten Tip talloze andere kerstpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met een airfryer. Dit is een handig keukenapparaat waarmee je gemakkelijk je maaltijden mee kunt bereiden. De airfryer is multifunctioneel, je kunt hem zowel gebruiken voor snacks, aardappelen, vlees maar ook om een cake in te bakken. Ben je van plan om op reis te gaan, dan kunnen de koelbox kerstpakketten ook handige pakketten zijn. Hiermee kun je je drankjes koud houden en je eten koel in bewaren. Bekijk de website en vind het ideale pakket om dit jaar cadeau te geven.

Met de speaker kerstpakketten kun je gaan genieten van muziek met lekkere een wijn en hapjes.

Wij weten raad

Heb je vragen, onduidelijkheden, problemen, hulp of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij hopen jou zo goed mogelijk te kunnen helpen waardoor jij een onvergetelijke kerst kunt beleven. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de live chat in de webshop, het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl of het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558. Wij zijn iedere werkdag van 09:00 tot en met 17:00 bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie in het assortiment ook het speaker kerstpakket?

Jazeker, Kerstpakketten Tip heeft ook speaker kerstpakketten in haar assortiment.

Kunnen particulieren ook een bestelling plaatsen?

Ja, ook particulieren kunnen bij Kerstpakketten Tip een bestelling plaatsen.

Hoeveel pakketten moeten er minimaal besteld worden om een bestelling te kunnen plaatsen?

De minimale bestelhoeveelheid is vijf stuks per kerstpakket. Bij een kleinere bestelling, kan er gekozen worden voor een externe pakketdienst. Dit zal in overleg besloten worden.
 

Hoeveel bedragen de verzendkosten in Nederland?

Bij een bestelling beneden de €600 excl btw zijn de verzendkosten €44,95. bij bestellingen boven de €600 zijn de verzendkosten kosteloos.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...