Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Sportieve kerstpakketten te koop

Ben je op zoek naar een gezond kerstpakket waarmee je mensen motiveert om te bewegen? Kies dan voor een sportief kerstpakket uit onze collectie. Het kerstpakket bevat verschillende artikelen die handig zijn bij het sporten. Door dit kerstpakket kunnen mensen met hun goede voornemen om meer te gaan bewegen, goed beginnen.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Sportieve
2 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Sportief het nieuwe jaar beginnen

Begin het jaar fit en gezond met onze sportieve kerstpakketten. Bewegen en sporten is erg belangrijk. Met dit kerstpakket kun je mensen motiveren om een gezonde en actieve levensstijl te creëren. Door meer te bewegen krijgen ze meer energie en worden ze er gelukkiger van. Ook is het goed voor het immuunsysteem en zitten mensen lekkerder in hun vel. Het is een fijn pakket om mensen een duwtje in de rug te geven en hun te helpen met het verbeteren van hun levensstijl. Wil je  fit en gezond het nieuwe jaar in? Kies dan voor dit kerstpakket. Heb je meer interesse in een ander soort pakket, bekijk dan de gehele collectie van Kerstpakketten Tip.

De inhoud van een sportief kerstpakket

Elk sportief kerstpakket is uniek samengesteld, met verschillende soorten sportieve artikelen. Het pakket bevat artikelen die handig zijn bij het sporten en bewegen. Ook bevatten ze gezonde dranken en etenswaren met weinig calorieën. Artikelen die in de kerstpakketten voorkomen, variëren van een sporttas, een trainingsband tot aan een telefoon armband en een tafeltennis set. Tevens bevatten de kerstpakketten gezonde snacks en alcoholvrije dranken.  

 Is het sportieve thema toch niet helemaal wat je zoekt, dan is het thema stoer misschien meer iets voor jou.

Samenstellen van een sportief kerstpakket

Is de samenstelling van de kerstpakketten niet helemaal naar jouw wens? Je kunt er voor kiezen om een eigen kerstpakket samen te stellen. Dit is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks. Je kunt bij maatwerk jouw wensen zo duidelijk en compleet mogelijk invullen. Wij zullen dan met al jouw wensen aan de slag gaan en een zo origineel en persoonlijk mogelijk kerstpakket samenstellen.

Wil je liever een ander soort kerstpakket? Er zijn nog veel meer andere soorten thema's waaruit je kunt kiezen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kerstpakket van XL formaat? Of ben je op zoek naar kerstpakketten voor mannen? Ook daarvoor kun je terecht op onze website.

Vragen, of advies nodig?

Heb je vragen over onze kerstpakketten of heb je advies nodig over de keuze van het perfecte kerstpakket? Wij helpen je graag! Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Wat voor soort artikelen zitten er in de sportieve kerstpakketten?

In de sportieve kerstpakketten zitten artikelen die handig zijn bij het sporten. Denk hierbij aan handdoeken, bidons en sporttassen. Ook bevatten de kerstpakketten gezonde etenswaren.

Kan ik zelf het tijdstip van de levering uitkiezen?

Nee, het is niet mogelijk om zelf het tijdstip van de bezorging uit te kiezen. Wel is er de mogelijkheid om zelf de bezorgdatum uit te kiezen.

Kan ik de factuur achteraf betalen?

Ja, het is mogelijk om de kerstpakketten achteraf te betalen. Dit kan bij bestellingen tot een maximale orderwaarde van €10.000 inclusief BTW.

Waar kan ik terecht als ik advies nodig heb?

Je kunt ons gerust bellen op het telefoonnummer + 31 (0) 853 018 558, of je kunt ons een mail sturen met al je vragen naar het e-mailadres service@kerstpakkettentip.nl.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...