Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

Op zoek naar een stoer kerstpakket

Wil je dit jaar geen standaard kerstpakket uitdelen, maar een kerstpakket met een stoere uitstraling? Dan kun je kiezen voor de stoere kerstpakketten van Kerstpakketten Tip. Wij hebben een groot assortiment aan kerstpakketten die perfect in dit thema passen. Het pakket heeft een stoere uitstraling en bevat stoere producten. In het pakket zitten zowel food als non-food producten.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Stoer
445 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Waarom Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip is gespecialiseerd in kerstpakketten en heeft vele jaren ervaring. Wij zijn de nummer een van Nederland met onze grootste inpakcentrales. Onze kerstpakketten hebben een goede prijsgarantie. De pakketten zijn rijk gevuld en goed geprijsd. Ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen. Tevens kun je bij ons veilig en gemakkelijk de pakketten bestellen.

Spreekt het bedrijf je erg aan en lijkt het je leuk om bij Kerstpakketten Tip stage te mogen lopen? Bekijk dan onze stagevactures Limburg. De stages zijn op HBO niveau en marketing & sales gerelateerd.

Waarom de keuze voor een stoer kerstpakket

Het stoere kerstpakket is een leuk kerstpakket om te krijgen. Het geeft een leuke sfeer aan het pakket en het is gevuld met handige en stoere producten. Zo bevat het pakket food producten zoals ingrediënten om pizza te maken, om mee te barbecueën en verschillende lekkere dranken. Tevens bevat het pakket non-food producten zoals een grillplaat, gereedschapskist en rugzakken. Het zijn perfecte kerstpakketten voor bouwvakkers, maar ook voor andere soort stoere beroepen.

Het assortiment van Kerstpakketten Tip

Kerstpakketten Tip heeft een groot assortiment aan kerstpakketten. Aan de linkerzijde van de pagina kun je filters selecteren waarmee je de zoekopdracht kunt verfijnen. Je kunt hier verschillende prijzen, thema's en kleurcombinaties aanvinken. Een thema waar je bijvoorbeeld uit kunt kiezen is het travel thema, dit zijn pakketten die handig zijn voor op reis. Tevens kun je kiezen voor het alternatief kerstpakket, ook dit is een fijn en leuk cadeau om weg te geven. Zo is er in ons assortiment, voor elk bedrijf wel een toepasselijk kerstcadeau te vinden.

Hulp nodig

Heb je nog altijd vragen of onduidelijkheden over de kerstpakketten of over onze service? Dan raden wij je graag aan om niet te wachten, maar ons meteen een mail te sturen of te bellen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie stoere kerstpakketten?

Ja, wij hebben een thema met stoere kerstpakketten. Deze pakketten hebben een stoere uitstraling en zit vol met stoere producten.

Leveren jullie ook in België?

Ja, wij leveren onze kerstpakketten ook in België. Hiervoor rekenen wij €54,- transportkosten.

Kan ik een pakket op maat samenstellen?

Ja, bij ons kun je bij een minimale afname van 100 stuks een pakket om maat laten samenstellen. Je kunt via een formulier op de website al jouw wensen en andere bijzonderheden aangeven. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag om een zo uniek mogelijk kerstpakket samen te stellen.

Is het mogelijk om een kerstkaart in het kerstpakket te kunnen verwerken?

Ja, het is mogelijk om een kerstkaart in het pakket te verwerken. Stuur ons jouw kerstwens door en wij zorgen dat dit op de kerstkaart terecht komt. Hiervoor worden er wel extra handelingskosten bijberekend.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...