Beoordeeld met een 9,2/10
Menu

De gehele bouwvak kerstpakketten collectie

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat goed past bij werknemers die in de bouwsector werken? Bekijk dan de bouwvak kerstpakketten. Een bouwvakker is in het algemeen een fysiek zwaar beroep waarbij er veel wordt gevraagd van het lichaam. Bouwvakkers verdienen het eind van het jaar dan ook een bedankje voor al hun harde werk. Dit pakket bevat zowel food-artikelen, maar ook handige non-food artikelen. Bouwvakkers zullen dol zijn op dit pakket. Hiermee kunnen ze eens goed gaan bijtanken voor het nieuwe werkjaar.

Klik hier om te filterenFilteren
Sorteer op:
Actieve filters Reset filters
Categorie: KerstpakketThema: Bouwvak
454 resultaten
Filters
Kleur
Prijs
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Het bouwvak kerstpakket is een goed gevuld pakket met bier, vlees en andere handige artikelen.

Bestel gemakkelijk online een kerstpakket

Ieder jaar heeft Kerstpakketten Tip een enorm aanbod aan kerstgeschenken. Door de hoeveelheid  lijkt het soms lastig om een kerstpakket te kunnen vinden die geheel naar jouw wens is. Daarom zijn er zoekfilters, waarmee je gemakkelijk al je wensen kunt aangeven. Door de optie om achteraf te betalen en het zelf aangeven van de gewenste leverdatum is het veilig en handig om bij ons de kerstpakketten te bestellen.

Verwen de bouwvakkers

Bouwvakkers werken het gehele jaar door wind en regen en maken lange dagen. Hun harde werk verdient daarom ook een waardering door middel van een eindejaar kerstpakket. Het geweldige kerstpakket zal gegarandeerd goed ontvangen worden door de bouwvakkers. De pakketten variëren van bier en nootjes tot aan sport en barbecue artikelen. Zo vind je hier ook het technisch pakket. Dit is een pakket vol met handige en technische artikelen waar bouwvakkers zeker raad mee weten. Juist tijdens de feestdagen, is het fijn om bij te kunnen komen en weer helemaal op te laden voor het nieuwe drukke jaar. Door het samenzijn met familie en vrienden, maar ook de inhoud van het kerstpakket, zullen bouwvakkers ongetwijfeld een heerlijke kerst en nieuwjaar beleven.  

Maak het origineel

Wil je het liefst een zo origineel mogelijk cadeau weggeven? Je kunt een bouwvak kerstpakket ook wijzigen of een eigen pakket laten inpakken naar jouw wensen. Stel je mist een bepaald product in het pakket, dan kun je via maatwerk dit erin laten verwerken. Maar ook kun je bepaalde producten weglaten of vervangen. Tevens kun je ook een geheel eigen pakket samenstellen. Als je het nog origineler wilt maken, kun je je eigen kerstwens en bedrijfslogo er in laten verwerken. Voor deze speciale

De bouwvak kerstpakketten bevatten veelal lekkere snacks en dranken.

Hulp nodig?

Wil je graag een kerstpakket bij Kerstpakketten Tip bestellen, maar heb je ergens hulp bij nodig? Heb je bijvoorbeeld bepaalde vragen, onduidelijkheden of advies nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder. Kerstpakketten Tip wenst iedereen een fijne kerst en een fijn, gezond en gelukkig nieuwjaar. Met onze kerstpakketten hopen wij hier een steentje aan bij te kunnen dragen. Hiermee hopen wij een fijn en goed gevoel over te kunnen brengen, waardoor iedereen zich gewaardeerd voelt.

Hoe kunnen we u helpen? Veel gestelde vragen
Hebben jullie ook bouwvak kerstpakketten?

Ja, wij hebben bouwvak kerstpakketten in het assortiment.

Wat houdt een bouwvak kerstpakket in?

Het bouwvak kerstpakket is een pakket speciaal gericht op de bouwvakkers. Het pakket bevat bier, nootjes en andere lekkernijen. Tevens bevat het handige producten zoals sport, bbq en klus artikelen.

Op welk tijdstip wordt de bestelling geleverd?

De bestellingen worden op werkdagen, tussen 08:00 en 18:00 geleverd. Het tijdstip kan niet zelf gekozen worden, maar je kunt wel een gewenste leverdatum doorgeven.

Kan de gewenste leverdatum nog aangepast worden?

Om de gewenste leverdatum te kunnen veranderen, moet er contact opgenomen worden met de klantenservice. Zij zullen vervolgens kijken of dit mogelijk is in de transportplanning.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...